Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
4°C
JUTRI
23°C
8°C
Oceni objavo

Adrenalinski rojstni dan?

Verd – Vrhniško društvo SCT po novem v plezalnem centru v Verdu nudi tudi organizacijo športno-adrenalinskih rojstnih dni.
Plezalni center se nahaja v bivši industrijski coni v Liko in je odprt že tretje leto. Sprva je bil namenjen treningom slovenske reprezentance, sedaj pa ga s pridom izkoriščajo še drugi plezalci. V društvu so pred časom prišli na idejo, da bi prostor prilagodili tudi otrokom (sicer ti že sedaj plezajo v okviru društvenih treningov) z dodatnimi športnimi igrali. Kot je dejal Aljoša Grom iz društva, je med najbolj priljubljenimi zagotovo zip-line, posebej prilagojen otrokom. »Imamo še tobogane, plezalne stene posebej za otroke, postavimo poligone… Ves čas so zraven prisotni animatorji, ki poskrbijo še za organizacijo raznih športnih iger z žogo, vrvjo ali drugimi športnimi rekviziti. Dosedanje izkušnje kažejo, da so otroci nad nudenim navdušeni, zadovoljni pa so tudi starši, ker se otroci pošteno preznojijo.« Na voljo sta tudi kuhinja in jedilnica, kar je pri zabavah, kot je rojstnodnevna, zelo dobrodošlo.

Najem je mogoč med vikendi, od petka do nedelje, po predhodni najavi. (040 522 260, Mojca oziroma plezalnicenter@gmail.com). Odprt imajo tudi FB profil (Plezalni center Verd), kjer si lahko ogledate galerijo fotografij ali stopite v stik z organizatorjem.

 

Gašper Tominc, foto: GT 

Oglejte si tudi