Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
4°C
JUTRI
23°C
8°C
Oceni objavo

ŽUPNIJSKI VRTEC IN SKUPINA ZVEZDICE

Februar je bil za naše Zvezdice zelo zabaven. Najprej smo se razveselili obilne pošiljke snega, katero smo dodobra izkoristili. Kadar je bilo le mogoče, so vzgojiteljice male razposajence popeljale na igrišče, kjer so se sankali, ali na sprehod. Pri tem seveda niso pozabili na moto skupine - poslušam in upoštevam - in so tudi zabavne priprave na sankanje postale vse bolj vestne in uspešne, kar se oblačenja tiče. Ob koncu meseca so si namreč že skoraj vsi znali sami hitro obleči kombinezone, natakniti rokavice in kape ter si obuti škornje, saj nihče ni želel biti zadnji skozi vrata.

Posebej čarobno je bilo pri Zvezdicah okrog pusta. Nanj so se začeli pripravljati že veliko prej tako, da so se učili risati po obrazih in se šemiti. Na pustni torek so bili tako dobro pripravljeni in so, polni pričakovanj, komaj pričakali ta dan. Pust je bil vesel, kot se za pust spodobi!

Naše Zvezdice so, skupaj s sosednjima skupinama, Lunami in Sončki, sklenili, da se še bolj povežejo. V ta namen iz skupine v skupino tedensko potuje Angel prijateljstva. Skupina, pri kateri je Angel med tednom, se še posebej trudi, da je do drugih prijateljska in prijazna. Ob koncu tedna ga predajo naslednji skupini.

Tako Zvezdicam poleg rednega programa, ki je namenjen prepevanju pesmic, ustvarjanju in učenju, ostane komaj kaj časa za počitek. Se pa naše Zvezdice vseeno spet z veseljem srečajo v vrtcu naslednji dan!

 

Mateja in Gregor Zakrajšek

Oglejte si tudi