Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
3°C
NED.
23°C
5°C
Oceni objavo

ZA NAMI JE ŽE 5. REKREACIJSKI TEK PO OBČINI VRANSKO

 

V soboto, 12. 9. 2015, smo uspešno priredili že peti tek po občini Vransko. Cilj prireditve je razvoj zdravega življenjskega športnega sloga, še posebej za mlade, med katerimi jih vse več išče rešitev v različnih oblikah odvisnosti. Ker smo prepričani, da je bolje izbrati športno aktivnost, si v našem okolju prizadevamo za
spodbujanje in uveljavljanje zdravega športnega življenjskega sloga.

Tekači so se  podali na 3,5 in 13 km dolgo pot. Tek je bil rekreativnega pomena, pomembna je bila samo uspešno premagana pot. Letošnje leto se je prireditvi pridružila OŠ Vransko-Tabor. Za popestritev dogodka sta poskrbela Luc Zalokar, ki je vse udeležence primerno ogrel s tekaškimi ogrevalnimi vajami, in Denis Oštir s povezovanjem prireditve.

Vsako leto si želimo, da bi bila prireditev obiskana v večjem številu. Letošnje leto lahko rečemo, da je bilo tako, saj se je teka udeležilo okoli 300 tekačev.

Hvala vsem, ki so prireditev omogočili: Fundacija za šport, Športna unija Slovenije - Slovenija v gibanju, Ministrstvo za infrastrukturo, Mlekarna Celeia, revija Tekač, Pivovarna Laško, Oriflame, Studio Di.Foto.Graf, MI-2 group, AMZS, Avtomatic Servis, Perskindol, Zavarovalnica Triglav, H.E.B.A. studio dobrega počutja, B HIP, OŠ Vransko-Tabor, PGD Tešova, PGD Ločica, PGD Prekopa-Čeplje-Stopnik in PGD Vransko, ki je označilo progo.

Oglejte si tudi