Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
-0°C
JUTRI
19°C
3°C
Oceni objavo

Strelsko društvo bratov Dobrotinškov Vojnik

Leto se približuje drugi polovici in s tem so tudi za nami naporna tekmovanja strelskega društva Vojnik. V tem polletju je bilo izvedenih kar nekaj tekmovanj, ki jih je priredilo naše in ostala društva.
V začetku leta so se začela tekmovanja za »LIGO 2011«, katera so potekala vse do meseca  maja. Tekmovanje je potekalo v petih krogih po trideset strelov. Točke so se seštevale od prvega do zadnjega kroga tako, da imajo vsi možnost v nadaljnjih tekmovanjih izboljšati svojo uvrstitev.

V nedeljo, 12. junija 2011, je potekalo strelsko tekmovanje z MK puško v počastitev krajevnega praznika Vojnik, ki ga je prirejalo naše SD bratov Dobrotinškov iz Vojnika. Tekmovanje smo izvedli v dveh kategorijah: strelci do 55 let in strelci nad 55 let. Na samem tekmovanju so sodelovala društva koroško - štajerske regije; med njimi SD Dolič, SD Slovenske Konjice, SD Vitanje, SD Špitalič, SD Komet in naše društvo. Najboljše rezultate so dosegli strelci SD Doliča, za kar jim tudi čestitamo.

Ob tej priložnosti bi se zahvalil vsem članom SD Vojnik, ki so vztrajno sodelovali pri organizaciji tekmovanj in ostalih dejavnosti. Prav tako pa vabim vse mlade in ostale navdušence tega športa, da se nam pridružite vsak četrtek, od 19. do 21. ure, v zadnjih prostorih upokojenskega doma v Vojniku.

 

Strelski pozdrav »MUŠ«!

 

Peter PIHLER

Oglejte si tudi