Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
1°C
JUTRI
24°C
6°C
Oceni objavo

Vrtec Mavrica poje in igra

Ciciban teče v zeleni dan; ptičica znanka v goščavi vsak dan lepo ga pozdravi: »Ciciban, ciciban,ciciban,ciciban, dober dan!«

S temi besedami se je začela naša prireditev, katere smo se prav vsi veselili in jo z zanimanjem pričakovali.

Otroku damo najboljši del sebe, da tukaj in zdaj razvija svojo lastno identiteto za prihodnost. To je naša vizija in delček tega ustvarjanja smo prikazali v pesmi in besedi naših otrok. Predstavilo se je devet skupin, od tistih najmlajših do tistih starejših, ki se jim bodo vrata kmalu odprla v šolo. Prav tako se je predstavil pevski zborček Mavrica, ki se bo letošnje šolsko leto predstavil na reviji predšolskih pevskih zborčkov Pojem in igram.

Predstavili so se z različnimi melodijami in interpretacijami.

Otroci so prikupna in srčna bitja in ob pogledu na njih začutimo iskrenost in edinstvenost tega trenutka.

Zato ni bilo dvomiti, da bo dvorana zapolnjena do zadnjega kotička KUD Vojnik. Prišli so starši, babice, dedki, bratci, sestrice, prijatelji, ki so navdušeno spremljali naše male nadobudneže.

Otroci so si ob nastopu pridobivali izkušnje na odru ter krepili samozavest.

Prav zanimivo jih je bilo gledati, s kakšnim navdušenjem in pogumno so stopili na oder ter suvereno nastopili. S svojo razigranostjo in svežo energijo so prinesli nasmeh na obraz vsem obiskovalcem.  

Biti srečen brez razloga, se neutrudno boriti za karkoli, biti radoveden - tega nas vseskozi učijo otroci. Predanost in pozitivna energija naših zaposlenih je dodana vrednost, ki krepi in spodbuja otrokov razvoj ter razvija pozitivna otrokova čustva.

Tako smo vsi skupaj prispevali še en kamenček v naš mozaik.

 

                                                                                 Katarina Antloga

 

 

Oglejte si tudi