Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
3°C
NED.
23°C
5°C
Oceni objavo

Utrinki iz Špesovega doma

Kar prelepo je, da bi bilo lahko res – to so besede, ki jih po deževnem poletju najpogosteje slišimo v pozni jeseni, ko nas razvaja toplo sonce, in nič ne daje vtisa, da na vrata že trka zima.
Na lepo in prav poletno toplo soboto smo se zaposleni odpravili na primorski konec Slovenije, kjer smo preživeli čudovit dan ob druženju na barki, morskih dobrotah in spogledovanju z znamenitostmi obmorskih krajev. To je eden redkih trenutkov, ki ga zaposleni Špesovega doma preživimo skupaj sproščeno in brez vsakodnevnih skrbi.

 

Lep oktobrski dan smo izkoristili tudi za tradicionalen kostanjev piknik pod kozolcem, na katerega povabimo tudi svojce. Skupaj preživimo nekaj urici ob harmoniki in sladkem moštu.

 

Veseli smo bili še obiska Mešanega komornega pevskega zbora DU Vojnik in njihove zborovodkinje Vide Bukovac. Pri nas so redni gostje. Zdaj pa so reki, da je bil to njihov zadnji nastop v domu, vendar verjamemo, da si bodo premislili in nas obiskovali vsaj še naslednjih deset let. Seveda jim ob obletnici, ki jo praznujejo v teh dneh, iskreno čestitamo.

 

Ob poznih jesenskih dneh ne bomo pozabili martinovega in krsta mošta, potem pa bo tu že veseli december in vse, kar spada zraven.

 

Rafko Gregorc

Oglejte si tudi