Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
1°C
JUTRI
24°C
6°C
Oceni objavo

Božiček pri članih MDDI Celje

Božično-novoletni čas je vedno čudovit. Je čas miru, je tudi čas, ko se spomnimo preteklosti in pričakujemo prihodnost in se želja po sreči in zdravju seli iz srca v srce. Naj se vam uresničijo želje, ki jih sanjate vse leto.
Polni pričakovanja in želja, da preživimo večer ob druženju z dragimi osebami, smo se člani MDDI Celje zbrali v restavraciji Etra, da tudi mi uresničimo delček svojih sanj. Ob prihodu sem člane društva pozdravila in jim zaželela prijetno počutje.

Kmalu po zdravici sta nas obiskala Božiček in njegov pripravnik Gabrijel. Povedala sta, da sta med potjo slišala, da praznujemo in sta se oglasila. Kaj je lepšega kot trenutki radosti in sreče, ki jih želimo deliti s prijatelji, se poveseliti in pozabiti na vsakodnevne tegobe in skrbi. Nad marsikaterimi vsakdanjimi dogodki smo razočarani in jih skušamo pozabiti. Spomnili pa se bomo prehojene poti letošnjega leta. Pot, po kateri je vsak izmed nas hodil, je imela številne ovinke in ovire, ki smo jih z vztrajnostjo in dobro voljo premagali.

Božička sta nam razdelila skromna darila in obljubila, da se bosta drugo leto zopet spomnila na nas. Do takrat sta nam zaželela zdravja, uspehov, medsebojnega razumevanja in sožitja z ljubeznijo ter s prijateljstvom.

Hvala, Božička!

Po večerji je bil čas za klepet, nekateri udeleženci so ob glasbi tudi zaplesali. Manjkalo ni niti družabnih iger. Karaoke so bile tako izvirne, da bomo resno razmislili o ustanovitvi pevske skupine.

Čas je prehitro bežal, nazdravili smo s šampanjcem in se posladkali s tortico.

Zahvalila sem se tajnici in Mirku z željo, da še naprej pomagata in sprejemata ljudi, ki prihajajo po pomoč, po veselje in tudi žalost je kdaj treba deliti. Naši poverjeniki so svilena nit našega društva. Vestno in marljivo se razdajajo članom društva. Z informacijami in toplo besedo velikokrat preženejo tegobo in žalost iz srca sočlanov. Naj se niti tkejo še naprej.

Spoštovani člani in prijatelji! Dan, teden in leto kar hitro odhitijo mimo nas. Ustavimo se, vzemimo si čas, vzemimo si čas za ljudi, ki nas potrebujejo, ki so veseli srečanja z nami, nam zaupajo, vedo, da bodo pri nas našli toplo besedo, stisk roke in pomoč iz stiske.

Vsem želim zdravja, sreče, ljubezni in medsebojnega razumevanja. To nam bo dalo moč in elan, da bomo prepreke in ovire lažje prenašali in šli po poti naprej. Želim si še naprej veliko sodelovanja, medsebojne pomoči in prijateljstva.

Kako malo je včasih potrebno, da nekoga osrečimo, in tako smo srečni tudi mi.

 

Dragica Mirnik Amon

predsednica

Oglejte si tudi