Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
-0°C
JUTRI
19°C
3°C
Oceni objavo

Povabilo k vpisu

Glasba obstaja, odkar obstaja človeštvo. Slišimo jo lahko na vsakem koraku, z njo smo povezani vsi ali pa nas ta povezuje. Vsak jo lahko ustvarja in vsak občuduje.

Glasbena šola Majcen je na območju občine Vojnik in sosednjih občin prisotna že nekaj let. Pet učiteljev izvaja pouk individualno na sedmih lokacijah, in sicer v OŠ Vojnik, POŠ Socka, POŠ Nova Cerkev, POŠ Šmartno v Rožni dolini, OŠ Antona Bezenška Frankolovo, OŠ Dobrna in OŠ Vitanje. Učitelji s svojim profesionalnim delom skrbijo za kakovosten pouk, motivacijo in napredek učencev. V glasbeni šoli se lahko naučite igranja trobente, klarineta, baritona, saksofona, flavte, klavirja, bobnov, kitare in baskitare. Raziskave so pokazale, da mladi kot eno izmed najbolj priljubljenih popoldanskih dejavnosti izbirajo kakršno koli glasbeno udejstvovanje. Če je vaša želja, da se otrok nauči igranja katerega od zgoraj navedenih glasbil, vas prijazno vabimo k vpisu v Glasbeno šolo Majcen za šolsko leto 2017/2018.  Vpis bo potekal v času od 1. 9. 2017 do 29. 9. 2017.


Več informacij v zvezi izvajanjem programov lahko dobite na telefonski številki 051 757 026 ali na elektronskem naslovu glasbena.sola.majcen@gmail.com. Naj glasba in njeno ustvarjanje postane sprostitev, delo in veselje vašim otrokom.


Tekst in foto: Tomaž Majcen

Oglejte si tudi