Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
0°C
JUTRI
19°C
5°C
Oceni objavo

Komaj čakam petek

Nekako tako verjetno razmišljamo vsi, ko v ponedeljek zjutraj vstanemo in pomislimo na vse obveznosti prihajajočega tedna. Tudi z nami iz društva Ajda ni nič drugače.

Nekatere smo v službah, nekatere doma na kmetijah, nekatere zavezujejo druge obveznosti, prav vse pa gotovo komaj čakamo petek in s tem vikend, da se malce sprostimo. Sprostimo? Da, tudi če nas čaka en kup gospodinjskih in družinskih obveznosti, je občutek, da je pred nami bolj sproščen konec tedna, tisti, ki nas velikokrat drži pokonci.

 

Vsaka pa seveda ta čas izkoristi po svoje, nekatere si baterije napolnijo, če lahko res samo malo poležavajo, spet drugim je delo na vrtu velika sprostitev in tretjim je obisk »petkovega šivanja« priložnost, da umirijo svoje misli se pogovorijo s kolegicami in ob tem še ustvarijo kaj neprecenljivega. Ja tako je, petki so naši in vedno več naših članic se odloča, da se nam pridruži. Ni potrebno, da obvladaš kakšno ročno spretnost, da se nam pridružiš. Dobrodošla je vsaka. Tista, ki bi se želela česa naučiti in tista, ki bi prišla samo na klepet. Zato ste v našo družbo vabljene prav vse, najdete pa nas vsak petek po sedmi uri v Marjeti v spodnjih prostorih KS Marjeta in v Staršah v prostorih bivše zdravstvene postaje.

 

Lepo vabljene.

Oglejte si tudi