Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
1°C
NED.
24°C
6°C
Oceni objavo

"Živa info točka" in peka palačink

V današnjem hitrem času razvite tehnologije, družabnih omrežij in nasploh prevelikem številu takšnih in drugačnih informacij se posameznik težko znajde in velikrat tudi izgubi. Tako ponavadi kljub poplavi informacij te velikrat ne pridejo do pravih oseb. Ker pa vemo, da je pri našem delu v mladinskem centru ključnega pomena informiranje mladih, smo se odločili, da predstavimo naše delo in aktivnosti kar na terenu.

V kolektivu  MCDD  smo tako prišli do ideje, da bi s peko palačink na prostem priredili  prvo "živo informacijsko točko”, kjer bi promovirali naše delo in aktivnosti na terenu.

Tako smo v sredo, 20. maja, na avtobusni postaji v Slovenskih Konjicah organizirali peko palačink.  Za lokacijo smo izbrali  avtobusno postajo v Slovenskih Konjicah, saj je tukaj največji pretok mladih (dijakov), in sicer med 12.00 in 15.00 uro.  Ob peki palačink smo delili letake o aktivnostih , ki se izvajajo v MCDD, o prireditvah, ki jih organiziramo in na splošno ozaveščali someščane  o našem delovanju.  Čeprav so bili ciljna skupina info točke dijaki, so se ob stojnici ustavili tako stari kot mladi.

Pri peki palačink sta nam pomagala fanta iz Kluba študentov Dravinjske doline (KŠDD) in Kluba dijakov Dravinjske doline (KDDD), s katerimi že več kot desetletje  uspešno sodelujemo pri organizaciji različnih prireditev. Palačinke so se pojedle vse, večina promocijskega materiala je bilo razdeljena, dobili smo tudi kar nekaj predlogov od mladih česa si želijo več. Tako je prva  »aktivna info točka« bila uspešna in že razmišljamo o ponovitvi. 

 

 

 

 

Oglejte si tudi