Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
-0°C
JUTRI
19°C
3°C
Oceni objavo

Zmaga Gumijastih medvedov

V organizaciji tabornikov iz RBS Šempeter pred jamo Pekel je potekal področni taborniški mnogoboj 2016 za taborniške rodove iz celjsko - zasavskega območja. Udeležile so se ga ekipe iz rodov RBK Slovenske Konjice, RPE- J Zagorje ob Savi, RBS Šempeter, RZR Zreče in RDGO Celje. Vseh ekip skupaj je bilo 26, kar pomeni, da se je družilo okoli 170 tabornikov_ic.

Taborniki RBK so imeli svoje predstavnike_ce v kategoriji MČ I, kjer sta sodelovali dve ekipi – Levi, ki so zasedli drugo mesto ter Jezni ptiči, ki so zasedli tretje mesto. Tekmovali so v postavljanju šotora iz ene šotorke, ciljanju, šaljivem tekmovanju, premagovanju ovir in v lovu na lisico.

V kategoriji MČ III je tekmovala ekipa Orli in dosegla odlično drugo mesto, v kategoriji MČ IV pa ekipa Velika bela rit, ki je zasedla šesto mesto. Ekipe so se pomerile na orientacijskem pohodu, kurjenju ognjev, premagovanju ovir, postavljanju šotora iz šotork ter med dvema ognjema. 

V kategoriji starejši GG moški pa je ekipa Gummy bears zmagala. Odlično se je znašla na orientacijskem pohodu, signalizaciji, postavljanju šotora, lokostrelstvu in postavljanju signalnega stolpa.

RBK se je izkazal tudi pri sojenju oziroma spremljanju aktivnosti. Vsi_e skupaj so se domov vrnili_e prijetno utrujeni_e in z mislijo na čim prejšnje nove izzive.


Vir in foto: RBK Slovenske Konjice

Oglejte si tudi