Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
2°C
JUTRI
20°C
4°C
Oceni objavo

Zimski glasbeni večer v Tržišču

V Osnovni šoli Tržišče priredili že peti dobrodelni koncert.
 Na OŠ Tržišče  smo konec januarja izvedli že peti dobrodelni koncert  Zimski glasbeni večer, s katerim smo zbirali sredstva za šolski sklad.  Kot že v preteklih letih , so tudi letos , krajani in  ostali obiskovalci dokazali, da imajo občutek za solidarnost, saj so malo  kulturno dvorano napolnili do zadnjega kotička.

Velikodušno pa so se povabilu na koncert odzvali tudi nastopajoči . Poleg  učencev OŠ Tržišče je na koncertu sodelovala še vrsta pevcev, skupin in drugih sodelavcev, ki so s svojim sodelovanjem pripomogli k čudoviti izvedbi prireditve. Nastopili so ANSAMBEL NEMIR, ANSAMBEL VESELI DOLENJCI, ANDREJA ZALJETELJ ,TINA LENART Z DRUŽINO, ANSAMBEL NOVI DOLENJCI, GLASBENA SKUPINA ENI OD SEDMIH MILJARD , GLASBENA SKUPINA  ICE ON FIRE, Ansambel Pogled in Vesela Dolina ter pevca Tomaž Čegovnik in Tom Kobe ter Robi Markovič s klavirsko spremljavo.

Poseben čar je prireditvi dodala cvičkova princesa Andreja Simeonov, ki je  z Romano Mislaj poskrbela tudi za povezavo prireditve.  Vsem velja iskrena zahvala, prav tako pa tudi    Maticu Janežiču, ki je poskrbel za ozvočenje . Za sodelovanje se najlepše zahvaljujemo     PGD Tržišče in KS Tržišče. Veseli smo , da naša prizadevanja podpirata tudi  podžupan G. Janez Kukec in predsednik  KS Tržišče g.  Janez Virant, ki sta se tudi udeležila prireditve in udeležencem namenila   nekaj pozdravnih besed. Iskrena hvala vsem.

Zvonka Mrgole 

Oglejte si tudi