Logo MojaObčina.si
JUTRI
21°C
5°C
NED.
25°C
6°C
Oceni objavo

Sprejem najuspešnejših učencev

Šolsko leto 2013/2014 se z junijskimi dnevi približuje zaključku. Ta ima še poseben pomen za vse devetošolce, ki zaključujejo osnovnošolsko izobraževanje in se bodo po počitniškem oddihu podali na nove poti srednješolskega izobraževanja.

 

Najuspešnejše učence in učenke osnovnih šol sevniške občine in glasbene šole je 9. junija na Gradu Sevnica sprejel župan Srečko Ocvirk ter jim čestital za številne raznolike dosežke, s katerimi izstopajo bodisi po rezultatih iz znanja, na športnem ali kulturnem področju, pri projektih, natečajih, z uspehi na državnem ali mednarodnih tekmovanjih, bodisi z izjemnimi glasbenimi talenti.

 

»S svojimi dosežki in talenti ste že danes zelo pomemben del družbe – nadgrajujte jih na vseh poteh tudi v bodoče z delavnostjo, poštenostjo in odgovornostjo,« je župan zaželel vsem zbranim. Za vse uspehe je zbranim čestitala in vse dobro zaželela tudi predsednica aktiva ravnateljev osnovnih šol sevniške občine, ravnateljica Osnovne šole Boštanj, Vesna Vidic Jeraj.

 

37 učenk in učencev, ki so se udeležili sprejema v družbi ravnateljev in ravnateljic, je poleg pohvale prejelo tudi knjižno darilo – monografijo Grad Sevnica. Dogodek je glasbeno obogatila učenka Glasbene šole Sevnica, violinistka Ana Močnik.

Oglejte si tudi