Logo MojaObčina.si
DANES
24°C
5°C
JUTRI
20°C
7°C
Oceni objavo

Mlajši dečki A so odigrali zaključni turnir

Društvo Rokometna šola Ravne je, v okviru Tedna športa na Ravnah, organiziralo turnir treh ekip.
Ekipa MLAJŠIH DEČKOV A je v okviru nadaljevanja državne rokometne lige pripravila turnir treh ekip. V goste sta prišli ekipi Rokometnega kluba Slovenj Gradec 2011 in Rokometnega kluba Drava Ptuj.

V troboju ekip, ki so po rednem delu zasedle mesta med pet in osem, so bili najbolj prepričljivi dečki iz Slovenj Gradca. V prvi tekmi so premagali domačine z rezultatom 17 proti 13, v drugi pa goste iz Ptuja z rezultatom 20 proti 12. V zadnji tekmi sta se pomerila še domače društvo Rokometna šola Ravne in RK Drava Ptuj. Zmagali so domačini z rezultatom 24 proti 20.

S turnirjem se je društvo Rokometna šola Ravne pridružilo aktivnostim v TEDNU ŠPORTA, s katerim vsako leto obeležimo spomin na dolgoletnega športnega delavca Jožeta Šaterja.

Gospod Jože Šater je nekoč dejal: STRNITE IN POMNOŽITE VAŠE VRSTE IN VAŠI USPEHI BODO V PRIHODNJE ŠE VEČJI !!!   V društvu Rokometna šola Ravne sledimo njegovim besedam. V sezoni, ki se končuje, smo izboljšali lanske rezultate, v društvo pa smo privabili nekaj novih članov, da bomo v naslednji sezoni še boljši.

Oglejte si tudi