Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
6°C
NED.
22°C
9°C
Oceni objavo

Dobrodelni koncert duhovno ritmične pesmi

V soboto, 26. 10 2013 je Društvo Glas v Domu krajanov Negovan Nemec v Biljah izpeljalo Dobrodelni koncert duhovno ritmične pesmi.
 

V soboto, 26. 10 2013 je Društvo Glas v Domu krajanov Negovan Nemec v Biljah izpeljalo Dobrodelni koncert duhovno ritmične pesmi. Dobrodelni koncert je bil namenjen Humanitarni medicinski odpravi  v Zambijo.

 

Koncert so oblikovali Otroški pevski zbor Glas pod vodstvom zborovodkinje  Ingrid Praznik, Vokalna skupina Glas pod vodstvom zborovodkinje Ingrid Praznik ter posebni gostje Sašo & Robi z Mežnarji. Ob pričetku koncerta so mlade bodoče zdravnice predstavile projekt Humanitarne medicinske odprave v Zambijo.  

 

Vzdušje v dvorani je bilo nepozabno, saj so pesmi  odmevale v vsej svoji veličini ter na koncu poslušalce dvignile na noge in z bučnim ploskanjem privabile dodatno pesem, ob kateri  je prepevala cela dvorana.

 

V Društvu Glas so zelo ponosni, da so lahko skupaj s poslušalci oblikovali tako edinstven koncert.  Ob tej priložnosti se zahvlajujejo vsem, ki so po svojih močeh prispevali za donacije, s katerimi bodo prav gotovo prižgali marsikatero iskrico sreče v očeh.

Oglejte si tudi