Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
4°C
JUTRI
18°C
8°C
Oceni objavo

Premiera mladinske igre Frice in Frace

Prosvetno društvo "KRAS" Opatje selo - podmladek dramske skupine je v soboto, 5. aprila ob 19. uri v dvorani v Kostanjevici na Krasu izvedel premierno uprizoritev mladinske igre Josipa Ribičiča: Frice in Frace.


Pa smo jo le dočakali, premiero seveda!


Naša mlada skupinica dramskih igralcev se je odlično predstavila na premierni uprizoritvi Ribičičeve mladinske igre Frice in Frace. Gledalci, ki jih ni bilo malo, so bili ob koncu predstave navdušeni, saj so mladim igralcem namenili bučen aplavz. Za piko na i je po končani predstavi poskrbela še torta, ki so jo mladi igralci radodarno porazdelili med občinstvo. Prijetno vzdušje se je nadaljevalo tudi po končani predstavi, saj so pridne roke opajskih žensk poskrbele, da je bila miza polna dobrot in so se lahko vsi obiskovalci pošteno okrepčali.


Ob tem uspehu je potrebno v prvi vrsti pohvaliti vse nastopajoče, ki so zbrali pogum in vložili precej truda v vaje in nastop. Ravno toliko pohval si seveda zaslužijo naše tri mentorice Alenka, Erika in Nadja, za odlično režijo, kakor tudi za ves trud, porabljen čas in potrpljenje z nadebudnimi mladimi igralci.


Pohvaliti je potrebno tudi izdelovalce kulis, promocijskega materiala, vizažistki in opajske ženske, ki so prispevale svoje dobrote za popremierno pogostitev. Hvala tudi staršem za potrpljenje in zaupanje, da bo mladi zasedbi uspelo. Na koncu še zahvala vsem ostalim, ki so kakorkoli pomagali in pripomogli, da je bila premiera tako odlično izvedena.


Upajmo, da ta prva svečka na torti ne bo ostala tudi zadnja in da bomo v prihodnje še večkrat zaploskali našim mladim v novih vlogah.

 

Nekaj utrinkov s premierne uprizoritve si lahko ogledate v sledeči predstavitvi Frice in Frace (vključi zvok) in v Foto galeriji.

 

Zapisal:

Herman Besednjak 

Oglejte si tudi