Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
3°C
JUTRI
18°C
7°C
Oceni objavo

Neverbalna komunikacija v poslovnem okolju

Si res lahko privoščite, da vam propadejo pogajanja zaradi izgube ali napačno razumljenih informacij? Ljudje oddajamo do 100 signalov na sekundo – jih znate uspešno brati?

V poslovnem okolju je nujno znati brati celo najmanjše (mikro) odzive sogovornika. Tako se zaščitite pred nerazumevanjem, nestrinjanjem in si zagarantirate veliko več možnosti za uspešno sklenitev posla pod svojimi pogoji.

Doživite višji nivo komunikacije in postanite še boljši pogajalci. Odlični poslovneži se zavedajo lastnih neverbalnih signalov in jih po potrebi tudi kontrolirajo v svojo korist. Številne prednosti razumevanja znakov boste spoznali že isti dan tako v poslovnem kot tudi v zasebnem življenju.




Na treningu boste aktivno spoznali, doživeli in preizkusili:

  • Telesna govorica – signalizacija, ki izdaja
  • Na kaj vse smo pozorni v pogajanjih
  • Znaki se razlikujejo, poiščite pravi vzorec
  • Pozitivni in negativni znaki neverbalne komunikacije – kdaj in kako jih lahko uporabite
  • Alarmi v komunikaciji – ste na tankem ledu?
  • Kako prepoznati glavnega odločevalca in kako ga pridobiti na svojo stran
  • Pomembnost prvega vtisa in vpliv neverbalne komunikacije
  • Ozaveščanje lastne telesne govorice

 

KDAJ: 16. december 2015, od 9.00 do 15.00
KJE: KADIS, Koprska 72, Ljubljana
KAKO: PRAKTIČNI TRENING
PRIJAVE: maja.milojkovic@kadis.si
KOTIZACIJA: 195 EUR + DDV
PREDAVATELJICA: Maja Milojković je kot predavateljica aktivna od leta 2007 in ima izkušnje na področjih ocenjevanja in nagrajevanja zaposlenih s pomočjo kompetenčnih modelov, izvaja predavanja in delavnice o učinkoviti komunikaciji, razvoju komunikacijskih veščin ter ostalih osebnih in poslovnih temah (poslovna komunikacija, motivacija, soočanje s stresom, postavljanje ciljev, premagovanje ovir, timsko delo, stiki s strankami, učinkovitost na delovnem mestu …). S coachingom je pomagala že številnim ljudem tako na zasebnem kot tudi na poslovnem področju.

Oglejte si tudi