Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
3°C
JUTRI
18°C
6°C
Oceni objavo

Občinske novice

  • Občinski prostorski načrt sprejet
    Svetniki so na novembrski seji soglasno potrdili občinski prostorski načrt, ki bo zarisal bodoči prostorski razvoj in širitev zazidljivosti občine. Odlok o občinskem prostorskem načrtu bo začel veljati s 1. januarjem 2014 in bo objavljen v Uradnem listu RS ter na spletni strani Občine Horjul, grafični del pa je na voljo za ogled na sedežu občine.
    • Darilo za občanke in občane
      V začetku decembra je otroke z darili razveselil Miklavž, vsako gospodinjstvo pa se je v teh dneh ob prejetem časopisu lahko razveselilo še setvenega koledarja Občine Horjul. Ulice v Horjulu in preostali kraji v občini so dobili praznično, novoletno podobo, svoj čar pa boste dodali še občani z okrasitvijo svojih domov. Praznični mesec se bo končal z občinskim silvestrovanjem na Občinskem trgu v torek, 31. decembra.
    • Sprememba uradnih ur Krajevnega urada Horjul
      Občanke in občane obveščamo, da so se spremenile uradne ure Krajevnega urada Horjul, saj Upravna enota Ljubljana z mesecem decembrom manjša število uradnih ur na krajevnih uradnih. Uradne ure Krajevnega urada Horjul bodo po novem samo ob četrtkih, od 8. do 12. ure in od 13. do 15. ure.
    • Vloga za znižano plačilo vrtca za leto 2014
      Obveščamo vse starše, ki imajo otroke v vrtcu in želijo znižano plačilo vrtca, da morajo znova oddati vlogo za določitev znižanega plačila vrtca za leto 2014. Vlogo je treba oddati do 31. 12. 2013 na pristojni center za socialno delo.

     

     

Oglejte si tudi