Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
4°C
JUTRI
23°C
8°C
Oceni objavo

Vabilo na knjižni večer

Knjižni večeri bodo potekali ob prijetnem druženju, da se bodo med nami postopno tkale vezi. Izmenjali si bomo predloge za dobro branje ter si pripovedovali lastne zgodbe in dogodivščine. Ob dobri knjigi bodo nastale nove zamisli, rodili se bodo številni nasveti, ki jih lahko uporabimo v svojo korist. Z branjem bomo krepili svoj um in postali aktivni ustvarjalci naše prihodnosti. Rezultati najnovejše študije razkrivajo, da branje celo podaljšuje naš obstoj. Ljudje, ki vsak dan vsaj trideset minut namenijo branju knjig, naj bi živeli skoraj dve leti dlje kot nebralci. Z branjem bomo postali zanimive osebnosti, spoznali bomo nove svetove, odkrivali neznano, razbili predsodke ter širili svoje obzorje in našo domišljijo. Imeli bomo čas samo zase, v katerem se poglobimo v lastne misli. Ko pa se v življenju prestopamo na mestu, so nam knjige v tolažbo in nam dajejo dragocene nasvete, nas zamotijo tako, da pozabimo na stresen dan. Misli nam odtavajo k stvarem, ki bi jih resnično radi počeli, in tako spoznamo, kaj si zares želimo.

 

Zlatka Peklaj

Vabimo Vas na prvi knjižni večer
27. 10. 2016 ob 18.00
v knjižnico Polhov Gradec v Polhograjski graščini.

Predstavitev knjige Ljubezen do sebe je pot do zdravja nas bo popeljala v čudovito zakladnico najnovejših spoznanj in starih preizkušenih zdravstvenih nasvetov. Louise H., Ahlea K. ter Heather D. so knjigo

skrbno in z ljubeznijo ustvarjale nekaj let. Odkrila bo nove poglede na zdravo življenje, izpolnjeno z ljubeznijo do sebe. Prava knjiga v pravem trenutku lahko blagodejno vpliva na naše življenje in zdravje.

Za več informacij pišite na drustvolepjedan@gmail.com.

Oglejte si tudi