Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
3°C
JUTRI
18°C
7°C
Oceni objavo

Kar enajstkrat na stopničkah

V petek, 2. oktobra, so se učenci Osnovne šole Dobrova udeležili krosa v Loškem Potoku in se kar enajstkrat povzpeli na zmagovalne stopničke.

To medobčinsko tekmovanje organizira OŠ Loški Potok in se odvija na idilični planoti pred Loškim Potokom. Vreme nam je kar dobro služilo, ni bilo ravno toplo, a je bilo vsaj suho. Po dobri uri ovinkaste vožnje je tamkajšnji zrak zelo prijal. Tekmovanje so odprli prvošolci in po končanem nastopu prve triade je že kazalo zelo dobro. Ob koncu so naši učenci skupno osvojili enajst stopničk, tako da se je napovedovalec že kar »hecal«, kdo ugane, kam gre naslednja medalja. Tekmovanje je potekalo lepo in hitro. Je pa bila pot nazaj malo daljša. Zaradi tehničnih težav z avtobusom smo morali pri OŠ Škofljica počakati drug avtobus. Na koncu se je vse dobro izteklo, tako da smo z mislimi že pri naslednji tekaški preizkušnji – Ljubljanskem maratonu.
Z medaljami so se okitili naslednji učenci: Iva Šurlan (2. mesto), Žan Ščukovit (1. mesto), Tinkara Alič (1. mesto), David Burnik (2. mesto), Tjaša Urbančič (2. mesto), Pia Peklaj (1. mesto), Tia Vidic (1. mesto), Matija Šenk (3. mesto), Matic Logar (2. mesto), Maks Repar (1. mesto), Taja Petek Koeveš (1. mesto). Pet učencev pa je priteklo na nehvaležno 4. mesto.


Vsem dobitnikom medalj in tudi vsem ostalim sodelujočim čestitamo!

 

Športni pedagog Branko Bizjak

Oglejte si tudi