Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
6°C
NED.
23°C
8°C
Oceni objavo

OGLED SNEMANJA ODDAJE ''SLOVENSKI POZDRAV''

Torkov večer smo zaposleni skupaj s stanovalci in stanovalkami preživeli na prav poseben način. Tudi letošnje leto smo se z avtobusom odpravili do Begunj na Gorenjskem, kjer smo si ogledali snemanje oddaje Slovenski Pozdrav. Zbrali smo se po večerji v recepciji centra. Nekateri stanovalci in stanovalke so potrebovali pomoč pri povzpenjanju na avtobus, pri čemer so jim pomagali ekonom Igor, fizioterapevtka Barbara in sestra Helena. S seboj smo povabili tudi nekaj naših prijateljev in sicer kuharico Brigito Škrab in njenega sina Benjamina, najbolj prijazno računovodkinjo Zdenko Zdešar ter njeno prijateljico Barbaro. Mateji in Urši, našima zaposlenima pa sta se pridružili tudi hčerkici Sara in Hana, ki se vključujeta v medgeneracijsko druženje v centru.
Čas na avtobusu smo preživeli zelo aktivno. Najprej nas je direktorica centra lepo pozdravila in zaželela srečno vožnjo. Naša Urša nam je krajšala čas s petjem slovenskih uspešnic, strežnica Mladena pa je vsem razdelila vodo in bonbone. Okoli 19.30 ure smo prispeli v Avsenikovo gostilno, kjer nas je ekipa RTV SLO zelo lepo sprejela in pospremila do miz. Tam so nas že čakali piškoti, potica, vino in voda. Pred začetkom oddaje nam je animator Gogi na kratko razložil kako bo snemanje potekalo, kdaj in kako se moramo spontano smejati in ploskati. :)
Med oddajo smo uživali, se smejali in zibali ob zvokih narodno-zabavne glasbe. Med drugimi je bil gost oddaje tudi Vili Resnik, s katerim smo pred očmi kamere zaplesali. Seveda je bilo potrebno poskrbeti za večen spomin, zato smo ob koncu naredili kar nekaj skupinskih fotografij. Okoli 23. ure smo se odpravili nazaj proti domu. Za rojstni dan smo zapeli naši stanovalki gospe Škof. Čas na avtobusu je zopet hitro mineval. Urša je poskrbela za zabavni del, direktorica Ana Petrič pa je razdelila čokoladne roladice.
Iskreno se zahvaljujemo ekipi RTV SLO, Slovenski pozdrav, Gogiju, Blažu in Darji za tako lep večer. Hvala Kenu, vozniku avtobusa, ki nas je srečno pripeljal domov. Zaposleni pa se na tem mestu zahvaljujemo še stanovalcem in stanovalkam za tako odlično družbo.
Oddaja bo na sporedu v petek, 31. marca, ob 20. uri, na RTV SLO 1. Vabljeni k ogledu!

Oglejte si tudi