Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
4°C
JUTRI
18°C
8°C
Oceni objavo

Ženski rokomet ima v Ajdovščini podporo in perspektivo

David Nabergoj, predsednik uprave Mlinotesta in član upravnega odbora ŽRL Mlinotest Ajdovščina, in Ivan Vodopivec, predsednik upravnega odbora kluba, sta v dvorcu Lanthieri v Vipavi pripravila sprejem za rokometašice ŽRK Mlinotest Ajdovščina ob doseženem prvem mestu v tekmovanju mladih v državnem prvenstvu v sezoni 2013/14.

Ekipa požrtvovalnih rokometašic je znova dokazala, da je motivacija v kombinaciji z izzivom in požrtvovalnimi treningi ključ do uspeha.
Ženski rokometni klub Mlinotest Ajdovščina je tudi s tem izjemnim priznanjem dokazal, da v klubu delajo v smeri, ki omogoča napredek vseh športnic in celotnega ajdovskega kluba tudi v prihodnje. V sezoni 2013/14 je v ženski kategoriji v tekmovanju mlajših ŽRK Mlinotest Ajdovščina z doseženimi rezultati prehitel lanskega zmagovalca Krim Mercator pa tudi lani drugo uvrščene Celjske mesnine. Rokometašice so dokazale, da pozitivna mera tekmovalnosti vodi do preboja v prve vrste in utrdile vizijo ženskega rokometnega kluba Mlinotest – delovati kot sodoben klub z lastno rokometno šolo, vizijo, strategijo in dodelano prakso selekcioniranja v izgradnji ekipe. V klubu se trudijo in dokazujejo, da skupen cilj ni samo zmaga, ampak odlična igra in dobra ekipa.
»Na uspeh v sezoni 2013/14 smo v klubu izredno ponosni. Zamisel združenja klubov, da ustvarijo tekmovanje mladih, prinaša še dodatno motivacijo klubom za delo in vzgojo mladih igralk in igralcev. Na ta način se krepi pozitivna tekmovalnost, disciplina in požrtvovalnost. S temi koraki uresničujemo na eni strani vizijo kluba in zasledujemo cilj doseganja vidnih športnih rezultatov na najvišji ravni,« je ob sprejemu dodal Ivan Vodopivec, predsednik kluba.
David Nabergoj, član upravnega odbora ŽRK Mlinotest Ajdovščina in predsednik uprave, Mlinotest, d.d., je ob tem še dodal: »V Mlinotestu s svojo podporo že več let spremljamo uspehe in odlične rezultate ženskega rokometnega kluba. Ob tem nas veseli, da tudi sami prispevamo kamenček v mozaiku kakovostnejšega razvoja kluba in sistematičnem in strokovnem delu v njem.«
Med sedemintridesetimi ekipami je ŽRK rokometni klub Mlinotest Ajdovščina dosegel najvišje število točk, kar devetinosemdeset in se s tem uvrstil na prvo mesto. Točkujejo se uvrstitve ekip v vseh starostnih kategorijah v tekmovanju mladih.

PR

Oglejte si tudi