Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
5°C
JUTRI
17°C
-1°C
Oceni objavo

VESELE BABICE ODPOTOVALE NA DEBELI RTIČ

Vsako leto odpelje Rdeči križ Slovenije- otroke,kot tudi starejše na morje.Debeli Rtič imajo vsi radi,kajti velika zelena oaza nudi mir,sprehode in nenazadnje tudi kopanje.

Poletje se je zaključilo,otroci so v šoli.Sedaj so na vrsti starejši,ki smo jim prav tako omogoči letovanje z možnostjo kopanja v toplem bazenu,dolgi sprehodi,mir.

Letošnje smo pospremile s sekretarko RK- Renato in KORK Zreče  Tatjana.
Najstarejša,95-letna Alojzija iz Zreč je bila pripravljena na odhod že ob osmi uri,čeprav je imel avtobus odhod iz Slovenskih Konjic ob enajsti uri dopoldan.

Tako srečne so bile,ko so odpotovale.Tudi Renata in jaz sva bili ganjeni,kajti veselje deliti z nekom je res lepo.Obe sva bili srečni,da smo jim omogočili,srečni pa tudi zato,ker sva čutili veselje.Tudi zahval ni manjkalo.Kako malo je potrebno,da so ljudje srečni in kako veliko s prispevki  donatorjev naredimo lahko ljudem,ki vse to tudi potrebujejo in imajo vsaj nekaj dni popestreno življenje.Prepričana sem,da bodo manj govorile o boleznih in manj bo še dolgo po prihodu nazaj domov potrebno do zdravnika.Ko bi človek imel čarobno palico in s tem omogočil še več srečnih obrazov starejših ljudi,ki so doma sami,osamljeni.

Oglejte si tudi