Oceni objavo

Zreče Volleyball Open 2022 ostal doma

Po prisilnem premoru zaradi COVID ukrepov se je v Zreče ponovno vrnil zimski turir ZREČE VOLEYBALL OPEN; tokrat z letnico 2022. 

Na turnirju z letnico 2022 so ob domačih Weiler Volley Zreče sodelovale še ŽOL Sobota, ŽOK Kjuh Šoštanj in OK Bistrica.

V prvem krogu sta se na enem igripču srečali ekipi Kajuh Šoštanj in OK Bistrica. Šoštanjčanke so bile v tej tekmi prepričljivejše in so na koncu zanesljivo zmagale s 3:0. Na  drugem igrišču pa so Weiler Volley Zreče gostile ŽOK Puconce. Prvi niz so gladko dobile #WeilerGirls na 25:12, nato je domači trener dal priložnost še ostalim puncam in drugi niz je šel z 10:25 v roke prviligaške ekipe iz Puconcev. Tudi treji niz na koncu dobile gostje; semafor se je ustavil na 6:15. 

V naslednjem krogu sta se na prvem igrišču srečali ekipi ŽOK Puconci in Kajuh Šoštanj. Tudi v tej tekmi so bile na kocu bioljše Šoštanjčanke, ki so vpisale drugo zmago dneva s 3:0. Puconci pa so imeli na svojem kontu ob zmagi še en poraz. Na drugem igrišču pa so domače igralke merile moči z OK Bistrica. Tudi v tej tekmi je vodja domače ekipe igral z vsemi igralkami in uvodni niz dobil s 25:11 ter drugega s 25:17. Tudi tretji niz so #WeilerGirls odločile na koncu v svojo korist in zapisale rezultat na semaforju na 15:11.

Zadnji krog je prinesel še tekmo med OK  Bistrica in ŽOK Puconci. Prvoligaška ekipa iz Puconcev je tudi v tej tekmi pokazala svojo prednost pred sicer izvrstno tretjeligaško ekipo OK Bistrica in zmagala s 3:0. Zadnja tekma dneva je bila med domačimi odbojkaricami Weilerja in ŽOK Kajuh Šoštanj, ki so se v tej sezoni pomerile  že 2x v ligaškem tekmovanju. Tudi tretjo tekmo sezone so dobile Zreče, a tokrat precej tesneje kot predhodne dve; 25:23, 25:20, 15:11. 

Na Zreče Volleyball Open 2022 so bile najbolj razpoložene odbojkarice Weiler Volley Zreče, ki so jim po rezultatih sledila dekleta Kajuh Šoštanj, ŽOK Puconci in OK Bistrica. 


Oglejte si tudi