Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
3°C
NED.
23°C
5°C
Oceni objavo

Šport povezal Zreče in privabil tudi mnoge druge

Družine so športale v ŠPORTNEM PARKU ZREČE in spoznavale športne panoge, ki so otrokom dostopne v Zrečah. Zabijanje golov, odboji na mivki, metanje na koš in odboji na pravem odbojkarskem igrišlču na travi so bile najbolj množično obiskane teme.  

V športnem parku Zreče smo odšportali AKTIVNO V POLETJE. Družine se lahko na stojnicah spoznale možnosti športnega udejstvovanja za njihove otroke. Svoje aktivnosti so predstavljali Weiler Volley Zreče, NK Zreče, tekaški klub Rogla Zreče, Twirling klub Zreče, Planinsko društvo Zreče, Rod zelega Pohorja (taborniki Zreče), KAŠ Konjice, MIKI ŠPORT Konjice, Košarka Konjice in še mnogi drugi.

Sestavni del športa je tudi pozornost na prehrano. Ta velik pomen pa so na svojih stojnicah predtavili predstavniki Društva prijateljev mladine Zreče, Smetlika Zreče in Center za krepitev zdravja Sl. Konjice

Izjemno povezovalec programa, hkrati tudi učitelj domače osnovne šole, 
David Voh, pa je poskrbel, da so predvsem med starše prišle vse potrebne športne informacije društev za njihove otroke ob enem pa so mu otroci zaupali tudi svoje poglede ter male skrivnosti o športu, ki so ga izvbrali za svojega. 

Športno navdušenje je bilo med družinami tako veliko, da se je ob iztekanju prijetnega popoldneva že šušljalo o vnovičnem druženju....

Oglejte si tudi