Logo MojaObčina.si
JUTRI
24°C
6°C
PON.
27°C
4°C
Oceni objavo

Občni zbor upokojencev na dan lažnivcev

 Dogodke na dan prvega aprila jemljemo z rezervo, saj nikoli ne veš, kaj je res in kaj ne.

Društvo upokojencev Zreče pa je prav ta dan zelo resno vzelo svoje slovo iz leta 2016. Navadno se to dogaja konec marca, letos pa je pač prišlo iz različnih vzrokov na dan, ko se lahko vsak malo pošali.

Po krajšem programu se je zbor pričel pri obisku 150–članov društva. Občni zbor so sestavljali Marija Jevšenak, Emica Šloser, Ivan Meke in Tatjana Kotnik, ki je  namesto pozdrava zagotovila, da bodo v bodoče višje pokojnine, vse zadeve pa, ki se bodo obravnavale na Občne zboru pa so resne.

Zboru upokojencev so posamezniki podali poročila o delu v prejšnjem letu, podano pa je bilo tudi finančno poročilo, ki je dokaj skromno, saj je, kot povsod - denarja vse manj. Leto v katero smo že pošteno zakorakali pa  je  že sedaj uspešno, saj se je mnogo stvari letos že naredilo v prid upokojencev in tudi ostalim, bodočim upokojencem, ki se vse manj vključujejo v društvo, kar je pravzaprav žalostno. Potrebovali bi nove, mlajše. Upokojenci vedno zagotavljajo, da so upokojenci, ki pa se tako še ne počutijo. Morda pa bi vseeno lahko postali člani? Morda bi prinesli v društvo tudi kakšno pomembno, dobro idejo? Poskusite, saj je druženje mlajših upokojencev tudi zanimivo.

Oglejte si tudi