Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
5°C
JUTRI
17°C
-1°C
Oceni objavo

Ansambel Glas nas je zopet navdušil

Z občnim zborom smo tudi upokojenci Zreč- zaključili z letom 2017.Tudi  to imenujemo druženje in tudi to je vsako leto bolj obiskano.Začne se  s pesmijo  članov društva in se nadaljuje največkrat  z nadvse priljubljenim ansamblom  GLAS,ki nas največkrat razveseljuje ob dnevu,kot je prav občni zbor.

 Začne se nato uradni del,kjer predstavimo  članom vsa poročila.Tako je predsednik društva Jože Košir podal poročilo dela za minulo leto,Majdka Oplotnik je navedla denarne zadeve,ki so v društvu najbolj pomembne,nadzorni odbor pa je sklenil nekatere podatke z vidika nadzornega odbora.Najmanj dela je  imel Drago Črešnar v častnem razsodišče društva,Črešnar Marija pa je navedla pohodniške poti ene od dveh skupin pohodnikov.Drugo skupino pohodnikov in njihove poti je podal BERIČNIK Jure.

Program letovanj in izletov je predstavila  Tatjana KOTNIK,prav tako pa tudi program »starejši za starejše«,kjer je koordinatorka.

Slišali smo tudi predloge  predsednika  za delo v predvolilnem letu,ki bo v DU-Zreče v letu 2019.

Ob dnevu mamic in babic pa so člani društva podelili cvetje.Ob koncu so člane društva Zreče pozdravili tudi župan Zreč, mag. BORIS PODVRŠNIK,ki je navedel kar precej podatkov o projektih,ki se odvijajo v občini.Svoje želje po druženju upokojencev sosednjih občin pa so povedali predstavniki društev VITANJE,SLOV.KONJICE IN OPLOTNICA.

Predsednik Jože Košir in podpredsednik društva pa so podelili  zahvale in priznanja.Zahvale posameznim podjetjem za pomoč pri delovanju društva,priznanja pa so tokrat prejeli:Anica VIDEČNIK,Ivan Zlodej  in Ravnjak Tone za dolgoletno sodelovanje v društvu.

Po kosilu so se upokojenci še zabavali,zaplesali in uživali ob petju ansambla GLAS,ki nas vedno znova navdušuje.  

 

 

Oglejte si tudi