Logo MojaObčina.si
DANES
24°C
12°C
JUTRI
24°C
13°C

ŽIRfit 2023 - meritve telesne zmogljivosti

ŽIRfit - z gibanjem do zdravja je aktiven družaben dogodek meritev elesne zmogljivosti, ki je primeren za vse, ki se zavedate pomena dejavnega življenjskega sloga za zdravje in dobro počutje.

Meritve so sestavljene iz hoje na 2000 m ter testov ravnotežja, gibljivosti, moči in koordinacije, za bolj zmogljive pa imamo pripravljenih tudi nekaj zahtevnejših testov. Po končanih meritvah imate možnost posveta s kineziologom. Ta vam bo razložil rezultate ter vam po želji podal kakšen praktičen nasvet za vadbo.

Za vse, ki ste v preteklosti že opravljali meritve, je to odlična priložnost, da vidite, kakšen napredek ste naredili. Za vse nove udeležence pa možnost, da vidite, kjer se trenutno nahajate.
 
Vabljeni vsi, starejši od 18 let, ne glede na svoja leta ali na to, kako "fit" se trenutno počutite. Bistveno je, da želite narediti nekaj zase. Za dobro družbo (in malo zdrave tekmovalnosti ) povabite še svojo boljšo polovico, prijatelje, starše, brate, sestre, soseda in se nam pridružite!
 
*Meritve potekajo v sproščenem okolju in so prilagojene različnim zmogljivostim in starostim. Tako se jih lahko varno udeležijo tudi starejši, za katere imamo pripravljen prilagojen nabor meritev.
*Osebni zdravnik oziroma bivališče v Žireh ni pogoj za udeležbo.Oglejte si tudi