Oceni objavo

USPEŠNO ZAKLJUČENO LETO 2023 DRUŠTVA MOST ŽALEC

Vse skupine društva Most Žalec, je 12. decembra 2023 na zaključku leta obiskal božiček in gledališka skupina Pika na i iz KUD Svoboda Griže.

Ob prihodu se je predsednica Špela Jovan vsem zahvalila za odlično izpeljane programe čez celo leto.

S priznanjem, ki ga je Špela Jovan prejela ob občinskem prazniku, je društvo postalo še bolj prepoznavno, saj deluje in se pojavlja na vseh področjih za starejše kot tudi medgeneracijsko.

Pozdrav je prispevala tudi pomočnica direktorja Centra za socialno delo Savinjsko- Šaleška, enota Žalec Metka Prevolnik in prav tako izrekla veliko lepih besed o srčnosti in požrtvovalnosti voditeljic, uspešnega izvajanja programa, vključevanja in sodelovanja članov. Izrekla je čestitke Špeli Jovan za prejeto občinsko plaketo ter zaželela še naprej uspešnega sodelovanja in delovanja programa "Skupin starih ljudi za samopomoč".

Po kosilu je druženje povezala z večno pravljico Zvezdico zaspanko skupina Pika na i. Razveselila in razvnela je srca vseh navzočih.

S simbolnimi darili in  z voščilnico je vsakega člana ob koncu obdaril božiček.

Bilo je veselo, srečno in navdihujoče srečanje, ki bo grelo srca še zadnje dni tega leta in poneslo tople stiske rok, vesele objeme in dobre želje še v prihodnje leto.

Društvo Most Žalec

Oglejte si tudi