Oceni objavo

Pobarvajte svoj svet z ARA d.o.o. – vaš zanesljiv partner za barve in premaze

Ste kdaj sanjali o popolni barvi, ki bi izražala vašo edinstvenost? Verjamemo, da je vsak od nas lahko sam svoj mojster, ko gre za ustvarjanje neverjetnih barvnih zgodb, zato vas vabimo, da vstopite v svet barvne kreativnosti z ARA d.o.o., kjer se zavedamo, da barva ni le pigment na površini. Je izraz vaše osebnosti, vašega doma, vašega podjetja. Z več kot 30-letno tradicijo in strokovnim znanjem smo postali sinonim za kakovost in inovativnost na področju mešanja barv. Naše podjetje ponuja hitre in strokovne rešitve za vaše potrebe.

Z najsodobnejšimi mešalnicami vam zagotavljamo popolno natančnost pri mešanju barv. Pri nas lahko najdete od navadnih, standardnih do divjih in edinstvenih odtenkov barv in premazov, prilagojenih prav vam in vašim željam. Pri nas ne boste le kupili barve, ampak boste postali ustvarjalec/ka lastnih mojstrovin, saj vam bodo naši strokovnjaki z veseljem prisluhnili in svetovali glede na vaše potrebe.

Naša ponudba je raznolika in obsega vse, kar potrebujete za vaše ustvarjanje. Od barv v spreju, avtolakov, zidnih barv do barv za beton - pri nas boste našli vse na enem mestu. Poleg tega vam nudimo tudi pleskarski pribor, osebno zaščitno opremo, tesnila in številne druge izdelke, ki vam bodo olajšali delo.

Naša predanost zdravemu okolju nas vodi k stalnemu širjenju ponudbe ekološko sprejemljivih barv in premazov, ki izpolnjujejo tudi najbolj stroge standarde.

 

Smo specialisti za mešanje barv in lakov za različna področja uporabe

Ne glede na to, ali gre za notranje ali zunanje stene, pri nas boste našli idealno barvo za vaše potrebe. S pomočjo naših mešalnic lahko ustvarimo recepturo barve, ki je ne boste našli v barvnih kartah in bo prilagojena vašim željam, okusu in prostoru.

Notranje in zunanje gradbene barve za stene

S pomočjo naših mešalnic vam lahko barve v osnovi mešamo na podlagi prednastavljenih receptur, ki so aplicirane iz barvne karte ali po naročilu.

Specialni in dekorativni premazi za splošno industrijo

Prodajamo in mešamo napredne sisteme industrijskih premazov, ki se osredotočajo na razvoj industrije, pohištva, kmetijske mehanizacije, itd.

Avtolaki in avtospreji za vse blagovne znamke osebnih vozil

Mešamo in polnimo spreje za različna področja uporabe. S sprejem lahko aplicirate barvo na les, avtomobil, kolo, delovne stroje in ostale kovinske površine.


Z našimi nasveti lahko prihranite na času in denarju

Pri Ara d.o.o. vam ne nudimo le izdelkov, temveč tudi strokovno znanje in nasvete, s katerimi lahko prihranite čas in denar. S celovitim poslovnim pristopom in večletnimi izkušnjami pomagamo strankam pri izbiri in uporabi sredstev za zaščito in dekoracijo površin.


Potrebujete brezplačen nasvet?

Obiščite nas ali stopite v stik z nami preko spodnjih kontaktov, naši strokovnjaki vam bodo z veseljem prisluhnili in svetovali. V naši spletni trgovini pa si lahko ogledate tudi široko paleto ponudbe barv ter ostalega spremljajočega materiala.

ARA d.o.o., Levec 56, 3301 Petrovče

E-naslov: ara@ara-barve.si

Telefonska številka: 03 54 71 718 ali 051 612 240

 

Prepričani smo, da boste pri nas našli pravo barvo ali premaz po vaših željah.

ARA – barve vaših zgodb

Oglejte si tudi