Logo MojaObčina.si
JUTRI
24°C
5°C
PON.
26°C
4°C
Oceni objavo

Odpiramo prijave za poletne raziskovalne tabore v Žalcu

V centru Zaraja letos organiziramo dve vrsti raziskovalnih poletnih taborov - za osnovnošolce in predšolske otroke! V prvo skupino se nam lahko pridružijo vsi otroci od 1. do 9. razreda osnovne šole, v drugo skupino pa otroci stari od 4 do 6 let.

Odprti smo od ponedeljka do petka med 6.30 in 16.00.


Na taborih se bodo odvijale naslednje delavnice:

Ustvarjalne- ustvarjali bomo z različnimi materiali, in izdelke uporabili tudi pri drugih dejavnostih,

Glasbene - prepevanje ob kitari, igranje na male glasbene instrumente,

Naravoslovne - raziskovalni pohodi in izleti v naravo, z iskanjem skritega zaklada, obisk Nivo bioparka, obisk Ekomuzeja hmeljarstva,

Družboslovne - vaje za večjo samopodobo, vaje in pogovor o čustvih, spodbujanje sočutja, sodelovanja z mlajšimi in starejšimi,

Športne igre - ekipne igre, štafetne igre, igre z loparji...,

Matematične - reševanje zabavnih logičnih nalog in problemov,

Dramatizacijske - branje pravljic, ustvarjanje lutk, igranje,

Kuharske - peka palačink, izdelava smutijev, kuhanje čajev iz zelišč, nabranih na našem vrtu, kuhanje juh iz zelenjave nabrane na našem vrtu.

 

Dejavnosti bomo razporedili skozi ves teden. Upoštevali bomo tudi ideje otrok, ki bodo prisotni. Predvsem bomo čim več časa preživeli v naravi, v senci. Odpravili se bomo tudi do ribnika Vrbje in do Savinje, tako bomo poskrbeli za kvalitetno preživet čas in zabavo brez ekranov.

 

Cena:

150€ za 5 dni (drugi otrok iste družine -30%)

550€ za 4 tedne (4x5 dni) (drugi otrok iste družine-30%) - lahko 2 tedna v juliju, 2 tedna v avgustu.

 

Prijave do 1.5.2024 -10% popust

Popusti se ne seštevajo (kjer bo upoštevan popust za drugega otroka, se ob zgodnji prijavi (- 10%), upošteva samo za 1. otroka).

 

Prijave so mogoče na povezavi:

https://forms.gle/88zVoGPJrQ7gzhvd6

 

 

Ob prijavi se plača avans v višini 50€, ki se odšteje od končnega zneska plačila. Ko je plačilo avansa poravnano, ima otrok pri nas rezervirano mesto. Preostali znesek poravnate do datuma, s katerim otrok začne obiskovati tabor ali na prvi dan prihoda. V primeru odpovedi do enega tedna pred začetkom, vam lahko ponudimo nov termin ali kakšno drugo našo storitev*, možno je tudi vračilo avansa. Ob kasnejši odpovedi lahko termin prestavite, avansa pa ne vračamo.

V primeru bolezni je možen prenos termina ali koriščenje drugih naših storitev* v tem znesku. Ob predložitvi zdravniškega potrdila, pa avans lahko tudi vrnemo.

 

*Možnost koriščenja drugih aktivnosti: učna pomoč za oš, pravljična telovadba, mladi raziskovalec, rojstnodnevne animacije, varstvo na porokah, individualna svetovanja, meditacije, krogi povezovanja... Prenos zneska avansa velja do 31. 12. 2024.


Oglejte si tudi