Logo MojaObčina.si

Žalec

DANES
7°C
-4°C
JUTRI
8°C
-4°C
1588

Še se lahko pridružite akciji Trajnostno v službo

Pred kakšnim tednom, natančneje od 9.8. 2021se je znova pričela akcija Trajnostno v službo, ki poteka pod okriljem Evropskega tedna mobilnosti. Letošnji slogan je Živi zdravo. Potuj trajnostno.

Če vedno je čas, da se pridružite akciji. Tako ponovno vabimo vse zaposlene v javnih ustanovah občine Žalec, da se pridružijo akciji, ki spodbuja zdrav način življenja. Vse kaj morate storiti je, da beležite svoje prihode na delo v za to posebej oblikovan koledarček prihodov na delo (https://drive.google.com/file/d/1dRAvOGJ90PrEcW6pPjgJmezew1BDLeg0/view?usp=sharing) in svoje sodelovanje sporočite na enega izmed naslednjih naslovov: majda.marovsek@zalec.siali zvonka.kovic@zalec.si.

Seveda je zaželeno, da bi na delo prišli na čim bolj trajnosten način, kot je peš, s kolesom, javnim prevozom, skirojem ali kot sopotnik v avtomobilu. Prav gotovo boste s tem naredili nekaj dobrega za svoje telo. Če k akciji privabite še sodelavce, boste na poti lahko še pokramljali in bo pot toliko bolj zanimiva.

 

Več o sodelovanju v akciji: https://zalec.si/obcina/projekti/evropski-teden-mobilnosti/ ali Facebook strani ETM Žalec: https://www.facebook.com/pg/etmzalec/posts/ ali pa povprašajte na zgoraj omenjenih poštnih naslovih.

Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi