Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
5°C
JUTRI
17°C
-1°C
Oceni objavo

Javno naznanilo o javni razgrnitvi dopolnjenega osnutka OPPN za del enote urejanja prostora DR-1/3

S tem javnim naznanilom obveščamo javnost o javni razgrnitvi dopolnjenega osnutka občinskega podrobnega prostorskega načrta za del enote urejanja prostora DR-1/3.
Gradivo dopolnjenega osnutka Občinskega podrobnega prostorskega načrta za del območja enote urejanja prostora z oznako DR-1/3 v naselju Drešinja vas, (v nadaljevanju OPPN), bo od 9. aprila do 10. maja 2022 javno razgrnjeno:

  • v prostorih Urada za prostor in gospodarstvo Občine Žalec, soba št. 53, Ulica Savinjske čete 5, Žalec,
  • v prostorih Krajevne skupnosti Petrovče, Petrovče 33, 3301 Petrovče in
  • na spletnem naslovu tukaj

V času javne razgrnitve ima javnost pravico dajati pripombe in predloge na razgrnjeno gradivo. Pripombe in predloge se lahko do konca javne razgrnitve poda:

  • pisno na Urad za prostor in gospodarstvo Občine Žalec, KS Petrovče ali 
  • na elektronski naslov: glavna.pisarna@zalec.si, pri čemer se v rubriki »Zadeva« navedejo ključne besede »Pripomba na javno razgrnitev OPPN DR-1/3«.
  • ustno na javni obravnavi.

V času javne razgrnitve bo organizirana javna obravnava, ki bo v sredo, dne 4. maja 2022 ob 16. uri v Domu II. slovenskega tabora Žalec. Zainteresirana javnost, ki se želi udeležiti javne obravnave mora vsaj 2 delovna dneva pred navedenim datumom javne obravnave to napovedati na elektronski naslov, glavna.pisarna@zalec.si ali na telefon, 03 713 64 65 in navesti svoje ime in priimek, naslov in telefon ali elektronski naslov.
Besedilo javnega naznanila je v priponki.

Oglejte si tudi