Logo MojaObčina.si
JUTRI
22°C
8°C
NED.
24°C
8°C
Oceni objavo

Blagovna znamka Zagožen – kakovost, strokovnost in tradicija

Izdelki za vodovod in kanalizacijo so nepogrešljivi pri gradnji objekta. Z ustrezno izbiro materiala in skrbno namestitvijo lahko preprečite neprijetnosti v prihodnje. Kot lastnik nepremičnine ste se že zagotovo srečali z vprašanji nabave vodovodnega in kanalizacijskega materiala.

 

Čistilne naprave – lastna rešitev za čiščenje odpadne vode

Podjetje Zagožen d.o.o. je s svojo dolgoletno tradicijo - na trgu so prisotni že več kot 45 let - zagotovo zaupanja vreden partner. Nudijo vam rešitve za učinkovit način čiščenja odpadnih voda. Z malimi biološkimi čistilnimi napravami Zagožen in njihovo vrhunsko tehnologijo čiščenja (preizkušena v več kot 100.000 gospodinjstvih po Evropi), dolgo življenjsko dobo, kompaktnim in vodotesnim ohišjem zagotavljajo varen nakup. Hkrati pa predstavljajo pomemben vidik pri varovanju okolja, zdravja ljudi in ohranjanja naravnih virov – v zadnji fazi je voda tako očiščena, da izpolnjuje zakonsko zahtevane parametre za izpust v okolje.

 

Zbiralniki za deževnico – nepogrešljiv vir zaloge vode

Veliko kupcev ob vgradnji čistilnih naprav vgradi tudi zbiralnik za deževnico. Stroški vgradnje so praktično nični, kupcem pa prinaša številne prihranke. Gospodinjstva lahko z zbiralnikom za deževnico AQUAstay zajamejo vodo in si zagotovijo lastno zalogo vode za čas sušnih obdobij. Negovane zelene površine okrog hiše bistveno povečajo kvaliteto bivanja. Voda iz zbiralnika se lahko uporabi tudi za pranje avtomobila, splakovanje stranišč, ipd. Zbiralniki pa se lahko uporabijo tudi kot zadrževalniki – ob močnejših nalivih zagotavljajo enakomernejši odtok meteorne vode v tla in s tem preprečijo morebitne poplave. Za zahtevnejše, skalnate terene ali za območja z visoko podtalnico pa je na voljo nova oblika FLAT. 


Črpališča Zagožen – zagotovitev prečrpavanja odpadnih voda

V primeru, da je javni kanalizacijski sistem na višjem ležečem nivoju glede na objekt, so idealna rešitev Črpališča Zagožen, namenjena črpanju odpadnih voda. Odlikujeta jih dve glavni prednosti: kupolasto dno, ki pri manjših črpališčih preprečuje zastajanje blata na robovih in enostavna demontaža črpalke, za lažje servisiranje.


Zagožen d.o.o. - večletna tradicija

Do vseh omenjenih izdelkov in rešitev za hišni vodovod in kanalizacijo lahko dostopate kar iz vašega naslonjača. Z nekaj kliki v spletni trgovini Zagožen (eshop-zagozen.si) bodo izdelki kmalu pri vas.

V podjetju Zagožen, kjer se vseskozi posvečajo razvoju in izdelavi okolju prijaznih izdelkov za urejanje podzemne infrastrukture, kakovost dokazujejo s 45-letno tradicijo. Vse izkušnje, ki so jih pridobili skozi leta, uspešno vključujejo v rešitve za svoje stranke.

03 713 14 20
www.zagozen.si

Oglejte si tudi