Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
7°C
JUTRI
19°C
6°C

Rock Griže 2023

##VIEWS##
Organizator: DRUŠTVO ROCK IN GRIŽE
Kontaktni podatki organizatorja: Matej, info@rock-in-grize.com.
Vstopnina: Vstop prost

Vabimo Vas na izjemno glasbeno doživetje, ki se bo odvijalo v enem najlepših prizorišč pri nas - Letnem gledališču Limberk. Naš dogodek bo potekal 10. junija 2023, s pričetkom ob 17. uri, in obljublja čarobno vzdušje ter vrhunsko glasbeno izkušnjo. Amfiteater Letnega gledališča Limberk nas bo očaral s svojo edinstveno atmosfero in akustiko, ki bo zagotovila popolno zvočno izkušnjo.

Naš oder bodo zavzeli odlični glasbeniki, ki bodo poskrbeli za nepozabno doživetje, napolnjeno z energijo, čustvi in glasbo. Glasbeni izvajalci bodo presenetili z raznolikimi žanri, ki bodo zadovoljili prav vsak okus in razveselili vsako uho.

Pridružite se nam na tem spektakularnem dogodku, ki bo nudil odlično zabavo, vrhunsko glasbo in čarobno vzdušje pod zvezdami. Ne zamudite te izjemne priložnosti, da se prepustite čarom glasbe in uživate v izjemnih nastopih talentiranih glasbenikov.

Naslov: Letno gledališče Limberk, 3302 Griže
Datum: 10. junij 2023
Nastopajoči: Društvo Godba Zabukovica, Decibel Virus, Blue Velvet Group, Orfej, Amy's Escape, Final Page, Radio Jam, A'n'J, UŽivo, Pixna

Vstopnine ni!




Oglejte si tudi