Logo MojaObčina.si

Vrhnika

DANES
23°C
8°C
JUTRI
22°C
9°C

zaposlitev

Osrednjeslovenska regija
Sreda, 27. Maj. 2020

Makroekonomist (m/ž) v organizacijski enoti Modeliranje in validiranje

Vaše delo bi zajemalo: izdelava scenarijev in modelov za regulatorne namene, izdelava analiz in predlaganje rešitev za regulativne izzive, obdelava in analiza strukturiranih in nestrukturiranih podatkov, predstavitev informacij z uporabo tehnik podatkovne vizualizacije...
Moje Delo
Osrednjeslovenska regija
Četrtek, 28. Maj. 2020

Strokovnjak za računovodstvo in poročanje, Oddelek financ

Stvari vidiš nekoliko drugače. Tako kot mi. Prepričani smo, da so tvoje vrednote pomembnejše od tvojega življenjepisa. Zato ponujamo delovna mesta, ki bodo preizkusila tvoje sposobnosti in ti omogočila razvoj. Pridruži se nam in spoznaj stvari z drugega zornega kota.
Moje Delo
Osrednjeslovenska regija
Četrtek, 28. Maj. 2020

Pravnik (m/ž) v Pravnem oddelku

Področje dela: svetovanje in priprava pravnih mnenj za organe Banke Slovenije ter organizacijske enote Banke Slovenije, svetovanje, sodelovanje in priprava pravnih mnenj za strokovne komisije in delovna telesa Banke Slovenije ter sodelovanje v teh telesih..
Moje Delo
Osrednjeslovenska regija
Petek, 29. Maj. 2020

Strokovnjak za obračun plač

Od vas pričakujemo: izobrazbo ekonomske smeri V. stopnje ali visokošolsko izobrazbo ekonomske smeri, 3 leta delovnih izkušenj na področju računovodstva, aktivno znanje tujega jezika (angleščina, nemščina), napredno uporabo orodij MS Office, s poudarkom na poznavanju programa Excel, poznavanje računovodskih programov (Vasco,)...
Moje Delo
Osrednjeslovenska regija
Sobota, 30. Maj. 2020

iOS Razvijalec (m/ž) v organizacijski enoti Razvoj uporabniških rešitev

Iščemo motivirano osebo, ki bo pomagala soustvarjati našo zgodbo kot največje bančne in finančne skupine v Sloveniji in Jugovzhodni Evropi. Če vam klasične in napredne informacijske tehnologije niso tuje ter vam je timsko delo v veselje, se prijavi na razpisano delovno mesto iOS Razvijalec (m/ž), saj imamo pripravljenih kar nekaj zanimivih izzivov.
Moje Delo
Osrednjeslovenska regija
Nedelja, 31. Maj. 2020

Specialist področja (m/ž)

Vsebina delovnega mesta - naloge: opravljanje najzahtevnejših del s področja dela; vodenje projektov; sodelovanje pri pripravi strateških in poslovnih usmeritev dela področja; sodelovanje pri pripravi poslovnega načrta; pripravljanje planskih dokumentov; razvijanje in uvajanje novih metod, tehnik in postopkov dela..
Moje Delo