Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
8°C
JUTRI
19°C
7°C
Oceni objavo

Uglasitev na novo dobo 9 Paradigma v izumiranju

Sile, ki so nam vladale tisoče let, nimajo najmanjšega interesa spustiti svoj nadzor nad nami. Nočejo, da se prebudimo v svoji moči kot kraljevska rasa, ki ne potrebuje zunanjih podaljškov, da bi lahko živela, ustvarjala in prosperirala. Hočejo, da ostajamo v pozabljenju samih sebe, da nam lahko prodajajo svoje mehanske nadomestke in nas držijo na verigah finančnih zahtev in pomanjkanja.

Zato vaša pasivnost ni na mestu. Ta trenutek v času zahteva vašo celovitost v vsem sijaju ljubezni in zavedanju božanskih moči, kar jih premorete oddati v eter. Ena od lekcij, ki smo jo pridobili na Zemlji, in ki jo moramo goreče zapustiti je, izvajanje nadvlade nad drugimi. Vse strukture na Zemlji, politična, vojaška, poslovna, religijska, klubska, družinska..., temeljijo na oblasti, jo imeti, jo obvladati, jo kopičiti, jo obdržati za vsako ceno.

Na višjih gostotah, na višjih ravneh Življenja, ni tovrstnih struktur! Tu veljajo pravila deljenja znanja, informacij, velja popolna obelodanjenost na nivoju misli, zato laži, prevar, spletk, zahrbtnosti, škodoželja..., ni. Paradigma grabljenja oblasti, rivalstva do nje, spletk in koruptivnosti, da se jo obdrži, je bila že v samem začetku obsojena na propad, ker ne spoštuje tega primarnega zakona Življenja – deli, sodeluj in soustvarjaj (znotraj svoje rase, med rasami, z drugimi bitji).

Paradigma oblasti ni samonikla, ne hrani se sama od sebe, ne živi sama od sebe kot zvezda, ki sije iz lastnih moči. Nič se ne more v nedogled hraniti z nečem drugim in pričakovati, da bo ostalo zdravo. Parazitstva, priskledništva, pijavkarstva v smislu energij, v življenju preprosto ni, ker je življenje samo-gonilno in samo-obstoječe.

Struktura oblasti pelje do točke, na kateri zmanjka hrane od zunaj, molzna krava shira, zato se je prisiljena obrniti vase in glodati samo sebe, implodirati, izgoreti v sebi. Samo sebe izvrže iz Življenja, s seboj pa potegne vse, ki se niso pripravljeni odpovedati tej paradigmi.

Sijte in ostajajte sijajni, Marjeta Šumrada

(To so drobtinice, ki jim zmorem objaviti na tem mediju, za vse resne iskalce svobode pa več 7.5.2022 ob 9h v živo na Vrhniki)

Oglejte si tudi