Logo MojaObčina.si
JUTRI
10°C
4°C
ČET.
11°C
4°C
Oceni objavo

Zimski Siliko futsal turnir

Konec decembra smo v dvorani OŠ A. M. Slomška spremljali močan in dobro obiskan tri dnevni zimski Siliko futsal turnir, na katerem je nastopilo šestnajst ekip. V prvi dveh dneh turnirja se je igralo v štirih skupinah. Zadnji dan, pa so prišli na vrsto izločilni boji in veliki finale.
Zmagovalna ekipa turnirja je postala ekipa Telemach Idrija Tolmin, katera je v finalu premagala Eu Safety, za katero so nastopali igralci članske ekipe Silika. Po rednem delu je bil rezultat izenačen (1:1), tako da so o zmagovalcu odločali streli iz 6 m. Na koncu je ekipa iz Posočja slavila z rezultatom 3:1.

Za tretje mesto so se izvajali streli iz 6m, kjer so imeli več sreče igralci ekipe Gradbeništvo Šarić. Četrto mesto je pripadlo ekipi Ključavničarstvo Kunc.

MVP igralec turnirja je postal Aleksander Stožinič, igralec zmagovalne ekipe Telemach Idrija Tolmin.

Najboljši strelec turnirja s petimi zadetki je postal Vanč Florjančič, prav tako igralec zmagovalne ekipe. Najboljši vratar, pa Marko Đeković, igralec ekipe Eu Safety.

Ekipa, ki je bila prepoznana kot najbolj borbena in fair play ekipa turnirja, je postala ekipa Gordeja.

Zadnji dan turnirja se je lahko spremljalo v živo na Šport TV, kjer si lahko ogledate tudi krajšo reportažo o turnirju, ki jo mimogrede najdete tudi na FB strani Siliko Futsal. Zimsko izvedbo letnega turnirja je obiskalo veliko ljudi, tudi nekaj zvezd nogometa, med njimi najbolj znani Josip Iličić, ki se je z veseljem postavil pred objektive z mladimi igralci Silika.

Zahvaljujemo se vsem, ki so podprli nov projekt kluba: Siliko, Mkeršmanc, Eu safety, Gordeja, Pro Saf, Molek.si, Fortrade, Občina Vrhnika in Zavod Ivana Cankarja, ki so omogočili, da smo turnir izvedli, kot smo si želeli.

Zahvaljujemo se tudi vam dragi navijači za odličen obisk in vzdušje, ki ste ga ustvarili v vseh dneh turnirja. Vidimo se spet decembra, še prej pa na 18. Siliko futsal turnirju, oziroma letna izvedba, ki prvi vikend junija v športnem parku na Vrhniki. (BE)

Oglejte si tudi