Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
8°C
JUTRI
25°C
7°C
Oceni objavo

Strelci v 1. krogu strelskih lig

Jesenska sezona je pred nami in vikendi so spet prepolni tekmovanj. Letos so se zaradi preobilice tekmovanj in drugih obveznosti nekateri naši tekmovalci odločili, da ne bodo mogli nastopiti na vseh tekmovanjih, izbrali pa so si prednostna tekmovanja.

 

Mladinska državna liga v organizaciji SD Olimpija v Ljubljani:

 

Mladinci/ke: Senta, 20 mesto

Kadeti/nje: Meta, 17. mesto, Monika, 22. mesto, Jošt, 28. mesto; - Ekipno kadeti,  7. mesto

Kadeti - pištola: Klemen, 5. mesto

Pokal Prijateljstva - pionirska liga: Ajda, 2. mesto, Lovro, 11. mesto

 

II. državna liga je bila tokrat v organizaciji SD Anhovo v Solkanu. Odlično so nastopile naše mlade strelke, ki so ekipno osvojile 2. mesto, posamezno pa Meta 4., Senta 6. in Anja 7. V kategoriji članov pištola pa je ekipa Vrhnike osvojila 4. mesto, med posamezniki pa Andrej 5. mesto, Bojan 10. in Klemen 13.

 

Regijska PNK liga 2019/2020 v Ankaranu

Ankaran je v letošnjem letu organiziral 1. krog regijske lige v streljanju z zračnim orožjem za vse kategorije. Med najboljšimi v posameznih kategorijah pa so bili:

Mlajši dečki: Kovačič Gal, 2. mesto; Dečki: Maksimović Mark, 7. mesto; Starejše Deklice: Kogoj Fabčič Ajda, 1. mesto (187 krogov); Članice: Natalija Oberč Grmek, 2. mesto; Veterani nad 50 let: Bojan Lampreht 1. mesto; Kadeti pištola: Klemen Grmek 1. mesto; Člani pištola: Bojan Lampreht, 14. mesto; Kadetinje: Meta Dobrovoljc: 1. mesto in Kombinacija: Bojan Lampreht, 3. mesto.

Oglejte si tudi