Logo MojaObčina.si
JUTRI
16°C
1°C
SOB.
19°C
6°C
Oceni objavo

Članice ŠDRŠ Vrhnika so letošnje državne podprvakinje

Letošnje leto si bomo vsi zagotovo zapomnili po epidemiji COVID-19, ki je grobo zarezala v naš vsakdan, posebej pa še v življenja vrhunskih športnikov.

Njihov vsakdan se je ustavil, treningi pa so dobili povsem drug pomen in novo realnost, na katero se nismo mogli pripraviti. Kot vse panožne zveze, je tudi RZS prekinila tekmovanja v vseh starostnih kategorijah, tako da med mlajšimi in starejšimi deklicami, kadetinjami in mladinkami letošnjo tekmovalno sezono nimamo zmagovalca.

Pri članskih ekipah pa se je zgodba nekoliko drugačna, saj se je liga morala zaključiti z zmagovalcem, ki iz članske B lige napreduje v najmočnejšo A ligo.

Biti podprvak članske B lige je za nas velik uspeh, a ostal nam bo grenak priokus, saj smo bili v boju za osvojitev prvega mesta in dekleta so si želela končnega obračuna, do katerega žal letos ni prišlo.  Smo pa ostali vsi zdravi in brez poškodb, tako da dobro pripravljeni že zremo v novo tekmovalno sezono, kjer bomo zagotovo trd oreh za vse nasprotnike.

Ob tej priložnosti bi se zahvalili vsem našim sponzorjem in donatorjem v upanju, da bi nas še naprej podpirali in nam stali ob strani. Vaša pomoč je zrcalo naših rezultatov, ki so bili v lanskem in letošnjem letu po vseh mednarodnih turnirjih v tujini izjemni.

»Naš svet je v rokomet ujet« in če želiš da bo tudi tvoj nikar ne čakaj. Lahko se nam pridružiš kadarkoli, tako da se javiš na e-pošto:  trenerji.sdrs@gmail.com in z veseljem te bomo sprejeli.

 

Miha Bogataj, foto: ŠDRŠ Vrhnika

 

Oglejte si tudi