Logo MojaObčina.si

Vrhnika

DANES
11°C
-1°C
JUTRI
15°C
-2°C
Deli

Vabilo na spominsko slovesnost ob Svetovnem dnevu spomina na žrtve prometnih nesreč

Tretja nedelja v novembru je namenjena posebnemu  spominskemu obeležju z naslovom: »Svetovni dan spomina na žrtve prometnih nesreč«. Na ta dan se spomnimo vseh umrlih in poškodovanih v prometnih nesrečah, prav tako  njihovih družin,  prijateljev, sodelavcev in znancev.

Zavod Varna pot, ki je koordinator aktivnosti v okviru tega svetovnega dneva v Sloveniji, bo letos ta dan v projektu obeležila že enajsto leto. V sklopu aktivnosti, ki potekajo v teh dneh, se tovrstnim spominskim slovesnostim vsa leta pridružuje tudi  Združenje šoferjev in avtomehanikov Vrhnika.

V spomin vsem, pod skupnim sloganom:  »V POKLON ŽIVLJENJU«,  bomo člani ZŠAM Vrhnika v petek, 17. 11. 2017,  ob 18. uri,  pripravili spominsko slovesnost, ki bo potekala ob  glavni cesti  Vrhnika – Ljubljana,  v naselju  Lesno Brdo,  pri podjetju Transfelix. Dogodek bo potekal na mestu tragičnega dogodka, ki se je zgodil pred leti .

Izvedli bomo krajši nagovor s strani predsednika ZŠAM Vrhnika, Franja Čretnika, ki bo govoril o pomenu slovesnosti Spomina na žrtve prometnih nesreč in o vrhniški prometni strategiji. Zbrane bo nagovoril  tudi predstavnik PP Vrhnika  in  predstavil prometno problematiko na Vrhniki.

V spomin vsem žrtvam prometnih nesreč bomo ob zaključku uradnega dela  prižgali svečke.

Vabljeni tudi sorodniki žrtev, svetniki občine Vrhnika, SPVCP Vrhnika ter vsi občani.

 

Predsednik ZŠAM Vrhnika

Franjo Čretnik

 

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!