Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
8°C
JUTRI
25°C
7°C
Oceni objavo

Triperesna deteljica dobrih vil tokrat osrečila Nikolino

Vrhnika, 13. junij – Nič kaj nesrečen ni bil 13. junij za devetošolko Nikolini Jagodič z Vrhnike, ki je ta dan imela v Cankarjevi šoli valeto. Tri dobre vile, kot bi lahko poimenovali Bebo, Tanjo in Luny, so namreč prostovoljno poskrbele, da se je učenka Cankarjeve šole na parketu valete zavrtela v vsem svojem najlepšem sijaju.
Pred časom smo že pisali kako so omenjena tri dekleta v sodelovanju z Matejo Lamberger kot organizatorko in Našim časopisom poskrbele za brezplačno stilsko preobrazbo gospe Marije z Raskovca. Ekipa deklet se je tokrat odločila, da ob prihajajočem zaključku šolskega leta pomaga uresničiti sanje enemu od deklet –biti »princesa« valete. Izbrale so devetošolko Nikolino, skromno, a pozitivno notranjo energijo, ki je prevzela vse, ki so sodelovale pri projektu.  
Beba iz Frizerskega salona Beba je prevzela urejanje pričeske, kjer je še enkrat dokazala, da je mojstrica svojega poklica. Nasmehi in zahvale Nikoline so zgovorno pričali, da je preobrazba na pravi poti. Naslednja jo je prevzela Tanja Volk iz Lepotnega salona Lupo, ki je poskrbela za manikuro in ličenje obraza. Lep obraz je tako postal še lepši, nohti pa vedno bolj sijoči. Nazadnje se je Nikolina pomudila v Modnem ateljeju Luna, kjer jo je sprejela Luny, s katero sta skupaj našli oblekico in čevlje, ki so vsemu skupaj dodala še piko na i. »Hvala, hvala,« se je zahvaljevala Nikolina. »Res, nikoli si nisem predstavljala, da bom deležna takšne pozornosti. Nocojšnjega večer bo tako zagotovo nekaj posebnega in mi bo še dolgo ostal v spominu,« je dejala devetošolka, ki je, kot nam je zaupala, še brez fanta. No, kdo ve, mogoče pa je po tem večeru na duri njenega srca potrkal tudi kakšen princ …

 

Gašper Tominc, foto: GT

Preobrazbo so omogočili: 

Frizerski salon Beba (Cankarjev trg 9 – nasproti sodišča),
Lepotni salon Lupo (Cankarjev trg 5 – pri Cankarjevem spomeniku)

Modni atelje Luna (Cankarjev trg 9 – tudi nasproti sodišča).
Osvežitev pa ne bi bilo tudi brez Mateje Lamberger iz agencije Okusi, ki je poskrbela za organizacijo celotnega dogodka. 

 

Oglejte si tudi