Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
8°C
JUTRI
19°C
7°C
Oceni objavo

Lista za razvoj vrhniškega podeželja

Ali s kratico LRVP smo dobra dva meseca po volitvah aktivno začeli novo mandatno obdobje. Nosilec liste, občinski svetnik mag. Viktor Sladič, zelo aktivno in prodorno deluje v občinskem svetu, v Odboru za ekologijo in infrastrukturo ter Statutarno pravni komisiji, mag. Milan Selan pa je član Odbora za družbene dejavnosti.

Skladno z našo predvolilno obljubo iz našega predvolilnega programa smo oblikovali portal, na katerem lahko občani poleg tekočega spremljanja aktivnosti liste in drugih informacij v zvezi z našim delom in vključevanjem, posredujete predloge, težave, nepravilnosti, pa tudi morebitne sume koruptivnega ravnanja zaposlenih v občinski upravi in javnih podjetjih, lahko tudi anonimno – preko rubrik »Sodeluj z nami« ali »Kontakt« na naši spletni strani, ali po elektronski pošti na naslov Liste lista.rvp@gmail.com.

 

Že na prvi strani portala ali v rubriki »Novičke« boste našli trenutno najbolj aktualne informacije, tako glede Osnutka proračuna Občine Vrhnika za leto 2015 in naše predloge njegovih sprememb in dopolnitev, katere smo posredovali v predpisanem roku, preberete pa lahko tudi naše pripombe, ki smo jih posredovali v zvezi z osnutkom Odloka o programu opremljanja stavbnih zemljišč za območje Občine Vrhnika in osnutkom Odloka o komunalnem prispevku v Občini Vrhnika. Na portalu pa Vas čaka še veliko drugih zanimivih in aktualnih informacij.

 

Obiščite spletno stran http://lista-za-razvoj-vrhniskega-podezelja.org/wp/?cat=7 (s pametnim telefonom lahko tudi odčitate QR kodo), se prepričajte in se nam  morda tudi pridružite. Skupaj bomo lažje, predvsem pa hitreje poskrbeli za boljšo kakovost življenja vseh nas.

 

Za LRVP mag. Viktor Sladič, občinski svetnik

Oglejte si tudi