Logo MojaObčina.si

Vrhnika

DANES
24°C
18°C
JUTRI
23°C
14°C
9494

November v Župnijskem vrtcu Vrhnika

November ali listopad je idealen čas za sprehode med padajočim listjem in prav to z otroki radi in pogosto počnemo. V našem vrtcu se ves čas nekaj dogaja. Vsaka skupina se trudi biti inovativna in hkrati zabavna.

V novembru smo v povezavi s projektom Podaj mi roko z otroki iz skupine Zvezde odšli na kmetijo na Drenov Grič, kjer smo obiskali starejšo gospo Marto Novak, ki nas je prijazno sprejela v svoj dom in z nami veselo pokramljala. Zapeli smo ji pesmice ona pa nam je razdelila bombone. Gospodar Janez nam je razkazal kmetijo, nas popeljal s traktorjem in odgovoril na številna otroška vprašanja. Tudi nazaj smo se odpeljali s »pravim« avtobusom.

V novembru pa v našem vrtcu poteka že tradicionalni medeni zajtrk, ki ga vsako leto organizira in do potankosti izpelje naša sodelavka Anica Košir Kropivšek. Za vsak dan v tem tednu organizira različne dejavnosti, kjer sodelujemo vse skupine. Seveda brez Slakove pesmi Čebelar ne gre. Prepevamo jo ves mesec in čeprav bo kmalu zima, se bo glas čebelic v našem vrtcu še dolgo slišal.

 

Mojca Mivšek

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Oglejte si tudi