Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
4°C
JUTRI
10°C
5°C
Oceni objavo

Obred molitve

Zadnjo soboto v avgustu Gozdna šola Hosta pripravlja prvega izmed rednih Obredov molitve v pomoč vsem, ki čutite potrebo po dvigu osebne vibracije in sprožitvi samo-zdravilnega procesa.

Želim si in upam si podeliti to veličastno univerzalno zdravilo z vsemi, ki spoznavate, da je zdravo telo posledica Zdravega duha, zdravega notranjega vzdušja. Ta potrebuje svoje pogoje, da lahko prosperira in nas hrani s samim seboj. Vsa ta leta sem se potapljala vanj v zavetju svoje votlinice ali gozdne zemljanke in hrepenela, da bi to čudovitost doživel še kdo. Vendar sem morala počakati, da se zgodijo veliki premiki, da postanemo voljni za prejem Moči in trdni pri soočenju z Njo.

____________________

Smem reči, da je molitev samo za pogumne, da bo šibak pobegnil pred njo ali jo očrnil, da se mu ni potrebno soočiti s seboj. Molitev je odstranjevanje zlaganosti, je popolna golota pred Resničnostjo, ki ji zreš v oči in katera Si. Najlepše pri tem je gotovo popolna pomirjenost z vsem, kar skozi molitev uzrem v sebi, saj je vsak uvid vase drobna zmaga, ki se v istem trenutku preobrazi v osebno moč.

Zelo težko je čar molitve prenesti v besedo, ker je njena moč tam, kjer besede utihnejo, kjer um pade in kjer se rojeva Resnično in Spontano in predvsem, kjer ni sodbe in arogance uma.

____________________

Leta potapljanja v Duha molitve so me preobrazila in skovala neko svojskost v pristopu do Obreda molitve in je ne morem uvrstiti v noben predal z nam znanim imenom. Tudi pojmi, ki jih sicer imenujemo enako, jih po daljšem času izpostavljanja obrednemu duhu vidiš drugače, širše in globje.

Najpomembneje je, da te povzdigovanje duha v območja, ki presegajo zemeljsko in vsakdanje, povabijo, kličejo in mamijo kot čebelo med. Kot bi se šel duhovno napojit, si napolnit baterije, se notranje očistiti, se pozdraviti duhovnih usedlin, ki te obolevajo. Takrat k molitvi pristopimo resno in redno.

____________________

Pričujoča delavnica je namenjena izkušnji Obredne molitve, da jo vaš duh doživi in po njej zahrepeni. Potem se, skozi nekaj rednih skupnih molitev, začnete osamosvajati in vajeti svojega življenja prijemati v svoje roke. Zares veličasten trenutek duhovnega rojstva. Po želji bom pripravila knjižico s teksti in besedili, ki vam bodo pomagala pri osamosvajanju, dokler se ne rodite kot Samoniklica in navdihe črpate neposredno iz tišine svojega srca.

Vendar naj bo za prvo predstavitev dovolj. Veliko, veliko bi se dalo še govoriti o tem in še in še navduševati, a za tiste, ki jim je ta molitveni večer namenjen, bo to dovolj.


Prijave in vprašanja: info@solahosta.com ali 031 481 014

Kdaj in Kje: Sobota 28.8.2021 ob 18h Pomjan na Koprom

Prispevek: 45,00 eur (plačljiv na licu mesta ali na TTR Hoste)

Nočitev v šotoru (po želji): 5,00 eur (gozdna kuhinja s plinskim štedilnikom in zemeljskim hladilnikom, gozdni WC, pesem škržatov za uspavanko, kopanje v Dragonji)

Vabi in vodi Marjeta Šumrada

Oglejte si tudi