Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
4°C
JUTRI
23°C
8°C
Oceni objavo

Šolarji na cesti - zimskih počitnic bo vsak hip konec!

Združenje šoferjev in avtomehanikov Vrhnika opozarja vse krajane, da je zimskih počitnic konec. Od ponedeljka, 13. februarja 2023, bodo z nami na cesti ponovno tudi naši najmlajši. Bodite pozorni, še posebej v okolici šol in vrtcev. Prilagodite hitrost vaših vozil in odpravite se od doma pravočasno. Poskrbite za svoje otroke tudi v avtomobilih. Vedno jih pripenjajte z varnostnimi pasovi in jih namestite v ustrezne avto sedeže. Bodimo jim dober zgled in se pripnimo tudi sami!

Člani ZŠAM Vrhnika bomo 13. in 14. februarja 2023 v jutranjih in popoldanskih urah aktivno, ob pomoči policije, varovali prehode za pešce in nevarne prometne točke. Naše člane boste prepoznali po varovalnih jopičih in uniformah združenja.

Bodite strpni in previdni.


Posebno obvestilo!

Pričela so se rekonstrukcijska dela na mostu v Verdu pri parku! Zaradi spremembe prometnega režima bomo, od 13. 2. 2023 do 17. 2. 2023, prisotni tudi na križišču pri Pekarni Verd in v Janezovi vasi pri semaforju. Na tem odseku ceste bodimo še posebej pozorni na šolarje, pešce in kolesarje ves čas obnovitvenih del.


ŽIVLJENJE JE NEPRECENLJIVO - SPOŠTUJMO GA.

Varno vožnjo!



Franjo Čretnik


ZŠAM Vrhnika


Oglejte si tudi