Logo MojaObčina.si
DANES
22°C
10°C
JUTRI
23°C
11°C
Oceni objavo

Odločba, majhna zmaga in velike zasluge

Zelo sem zadovoljen ob uspehu in zaslugah naše občine, gospoda župana in vseh svetnikov, ki so z minimalnimi napori dosegli, da je gradbena inšpektorica  izdala odločbo.
Obnova Kemisa je črna gradnja.
Končno!
Zmaga!
In zgodovino pišejo zmagovalci. Včasih in skoraj vedno tako, kot jim ustreza, seveda.
In se je že začelo.
Citat za prebrat:
 Na Občini Vrhnika odločbo komentirajo z besedami, da gre za rezultat vztrajnosti in odločnosti župana Daniela Cukjatija in celotnega občinskega sveta, ki sta se od vsega začetka zavzemala za odstranitev Kemisa z Vrhnike.

Kot član CI EKOVRH, ki je dve leti na občini težila, da so se stvari premikale in premaknile, si ne upam pripisati zaslug samo naši vztrajnosti in odločnosti. Ampak jaz nisem ne politik in ne prisklednik.
Ne vem, kdo na občini to komentira in kdo govori v imenu župana. Lahko, da župana ne mara, lahko pa misli, da mu stem prilizovanjem pomaga (in sebi tudi).
Če imaš take prijatelje, sovražnikov ne rabiš.
Gospod Danijel Cukjati (predvidevam, da boste brali, ali pa bili obveščeni), če si želite ohraniti vsaj malo verodostojnosti in zaupanja med mnogimi občani, bi morali z vztrajnostjo in odločnostjo poiskati glas, ki govori namesto vas in ga utišati.   Upam, da imate povedati še kaj drugega s svojim glasom.
Bo pa zahtevno. Pohitite.
Člani CI EKOVRH bomo seveda še delovali, govorili in pisali.

Oglejte si tudi