Logo MojaObčina.si
JUTRI
14°C
4°C
ČET.
11°C
4°C
Oceni objavo

Načrt

Nekje sredi koronskega obdobja je prijatelj rekel utelešenemu svetlobnemu bitju, ki se bori za osvoboditev človeštva in Zemlje, naj vendar nekaj stori, sicer bo on. To bitje, ki ga zaradi gostote svetlobe, ki jo uteleša, smemo imenovati Angel, mu odvrne: 'Veš, kaj pomeni nadzorovati resničnost, to delajo oni (temni). Nič boljši nisem, če celotnemu planetu narekujem, kaj naj počne. Srce ti ne bi dovolilo, da bi živel s seboj, če boš to storil.

Orodja komunikacije so najboljše, kar lahko storim, da povežem vrzel med 'kaj za vraga se dogaja' in med 'moj bog, tole se dogaja'. Pred leti je gospod po imenu Win Keech delil osebno zgodbo, da je bil del Plejadske samomorilske misije, v kateri so uničili planet negativnih Drako reptilov, da bi vesolju pomagali znebiti se teme. Celotna misija se je izjalovila in mi, kot kolektivna zavest, od takrat plačujemo maščevanje za ta dogodek skozi to matrico dvojnosti.

Tema zmaguje vedno, kadar se obnašamo kot tema. To je njihova odlična taktika, da nas razjezijo in poškodujejo do te mere, da ne vidimo druge poti. To je past. Pot prave svetlobe je edini način, da se osvobodimo dvojnosti.'

Stopnja mučenja in nadlegovanja, ki jo je ta angel prestal, da je tukaj za človeštvo, je neizrekljiva, vendar se še naprej bori za nas, nas ljubi in ščiti po svojih najboljših močeh. Čeprav je ambasador Vira, ki osvobaja ta planet, lahko deluje samo z zavestjo in svobodno voljo človeštva. Na vsakem od nas je, da vzpostavimo lastno suverenost in se na vsak način osvobodimo sistema.

Ne bojte se, nemudoma, ko prižgete luč ljubezni, ste zavarovani z njo, Marjeta Šumrada

Oglejte si tudi