Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
8°C
JUTRI
19°C
7°C
Oceni objavo

Predstavitev knjige Feniks vstaja in programov Hoste 2022/23

Po tisoče let dolgi odtujitvi od vesoljnega dogajanja, od naša prave narave in poslanstva, ljudje vendarle izstopamo iz ubogljivosti tiranstvu in vstopamo v suverenost dejavne duše, ki mora ljubiti. Tega ne bodo hoteli vsi in naj bo kot hočejo. Ljudje smo na izjemno pomembnem razpotju, ki bo za vedno ločil mrtvo od živega, umetno od naravnega, resnično od zlaganega. Ker Življenju vlada primarni zakon svobode, mora vsak sam s svojimi dejanji in svojo vibracijo izbrati eno ali drugo.

Izbira je za ljudi novost. Nikdar se nismo zares odločali, nismo imeli primerjave, ki bi jo lahko postavili ob bok realnosti, ki je bila pripravljena za nas ob rojstvu, in ki bi nam ponudila možnost izbire. Ta svet je zgrajen z namenom, da ujame našo dušo v past uma. Knjiga je namenjena tistim, ki izberejo Življenje, tenkočutno občutljivost, ljubečo ustvarjalnost in naravno evolucijo skozi širitev svetlobnega telesa, ne brezčutno intelektualnost, popolno odvisnost od mehanske tehnologije, suženjstvo tiranskim vladarjem in čipiran trans-humanizem.

Če ste voljni za povečanje gostote svetlobe v sebi, potem bo ta knjiga kot tudi izobraževanje Hoste jesen zima 2022, za vas. Velika zanka, v katero se sprva ujame večina tu rojenih duš, saj je zanka popolna in jo, kot ustvarjeni iz ljubezni, naivni ne prepoznamo je ta, da nam je dovolj misliti, da hočemo ljubiti in smo rešeni. Vendar, da bi videli naš resničen obraz, ki ni obarvan s samoljubjem misli, se brez misli zazrimo v svoja dejanja in doživljajmo svojo vibracijo. To pa je, za nas otopelce, resničen izziv, ki zahteva neomajno namero, resnost in neskončno potrpljenja. Naslovnica ponazarja delo, ki ga moramo opraviti: barvo svojega sijaja spremeniti iz na strahu, nevednosti in preživetju izhajajoče rdeče-oranžne, v zeleno-indigo modro barvo brezpogojne ljubezni, služenja celoti in odločanja iz sebe.

Knjiga Feniks vstaja je priročnik, ki vas bo kot dušni prijatelj vodil po poti očiščevanja, vas prebujal v srčnih navdihih, vam oblikoval podobo dušnega ustvarjanja, vas potolažil, vam napravil red na poti mnogih trnjev in bodičevja in se boste, če boste uresničevali povabila, celostno preoblikovali iz mislečega v čuteče bitje.

Prisrčno vabljeni, Marjeta Šumrada

Četrtek 8.9.2022 ob 17h v Cankarjevi knjižnici na Vrhniki

Prost vstop!

Oglejte si tudi