Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
4°C
JUTRI
10°C
5°C
Oceni objavo

Primopredaja poslov KS VERD in seja novoizvoljene ekipe

V ponedeljek, 13. februarja 2023, je potekala primopredaja poslov KS Verd. Tomaž Gorišek, dosedanji dolgoletni predsednik, je sklical sestanek, na katerem je predstavil glavne aktivnosti zadnjega mandata in odprte zadeve. Sledila je konstruktivna debata. Vsem članom dosedanjega sklica KS Verd se zahvaljujemo za opravljeno delo in dobre želje, ki so nam jih zaželeli ob končani primopredaji. Prizadevali si bomo, da upravičimo izkazano podporo volivcev.

Z zaključeno primopredajo poslov je novoizvoljena ekipa KS Verd nastopila polni mandat z vsemi pooblastili. Za predsednika smo izvolili Dejana Novaka, za podpredsednika pa Urbana Čepona. Ekipo sestavljamo še Petra Hladnik, Bernard Jazbar, Matic Mesojedec, Helena Šneberger Mandelj in Špela Verbič Susman.

Kot smo zapisali že med volilno kampanjo, si želimo bolj aktivne komunikacije z krajani. S tem namenom smo vzpostavili Facebook stran Krajevna skupnost Verd (https://www.facebook.com/profile.php?id=100090526052103) in profil na portalu MojaObčina – vabljeni, da nas začnete spremljati. Naš cilj je, da vzpostavimo tudi spletno stran. Poleg aktualnih novic in obvestil, bomo preko naših profilov obveščali o dogodkih ter objavljali zanimive zgodbe iz našega kraja. Verd ima bogato zgodovino in naravno dediščino, ki jo je vredno poznati. Veliko bogastvo pa smo tudi ljudje, ki tu živimo. Prav zato bomo predstavljali tudi vaše zgodbe – zgodbe vaših družin, uspešne poslovne in druge zgodbe. Vabljeni k sodelovanju in soustvarjanju!

V imenu KS Verd – Helena Šneberger Mandelj


Oglejte si tudi